Huawei HarmonyOS destekli Midea buzdolabını tanıttı

0
353 Okunma
Huawei HarmonyOS kullanan Midea buzdolabını tanıttı

ABD ambargosu nedeniyle kısa süre önce kendi işletim sistemi kuran Huawei; ekosistemine yeni ürünler katmaya başladı. Şirket, HarmonyOS adında oluşturduğu yeni işletim sistemi ile çalışan ilk buzdolabı Midea tanıttıldı.

Huawei, HarmonyOS destekli Midea buzdolabını tanıttı

Huawei HarmonyOS kullanan Midea buzdolabını tanıttı

Geleceğini HarmonyOS üzerine kuran Huawei, bu işletim sistemini kullanan yeni ürünler tanıtmaya başladı. Midea adını taşıyan bu dolabın öne çıkan ilk özelliği HarmonyOS işletim sistemi ile çalışıyor olması. Dokunmatik sistem ile çalışan bu dolaptan sonra buzdolabından beklentileriniz değişecek.Tek bir dokunuşla yiyeceklerin tazeliğini kontrol edebileceğiniz bu dolap; aynı zaman da size farklı tarifler de sunacak. Üstelik dolabınızdan bulunan malzemeleri bir kombinasyon haline getirerek evdeki malzemeler ile size farklı yemekler önerecek. Bunların yanı sıra akıllı dolapta bulunan etin daha taze saklanması için özel bölmeler yer alıyor. Bu bölmeler klasik dondurucudan farklı olarak etinizi buz tutmadan uzun süre saklayabiliyor. Dolapta saklamak istediğiniz kuru meyve ve çay gibi alternatiflerinize de bir bölme yer alıyor. Bu bölme de isterseniz düşük veya yüksek nem seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Pfizer’den 12 yaş altı çocuklar için düşük dozlu aşı denemesi

603 litre kapasiteye sahip Midea buzdolabında; 382 litre soğutucu, 194 litre dondurucu bölümü yer alıyor. Oldukça düşük seste çalışan buzdolabı için ilk sürün 24 üründen oluşuyor.  Ürün şimdilik sadece Çin’de satılıyor. 7.999 yuan olan buzdolabının global pazara girişi hakkında bir bilgi yer almıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz