Samsung telefonlara özel montaj uygulaması Adobe Premiere Rush

0
207 Okunma

Adobe’un Android telefonlar için kullanıma sunduğu video düzenleme uygulaması Adobe Premiere Rush, şimdi de Samsung’un Galaxy telefonları için özelleştirilmiş versiyonuyla karşımıza çıkıyor. 21 Mayıs tarihinde duyurusu gerçekleştirilen uygulama, performans konusunda Samsung’un akıllı telefon modelleriyle optimize edilmiş olarak karşımıza çıkacak. İşte Adobe Premiere Rush Samsung versiyonu hakkında detaylar.

Adobe Premiere Rush uygulaması geliyor

Video yaratma ve yayınlama çözümleri sunan Adobe Premiere Rush uygulaması, birkaç kolay adımda video montaj olanağını tanıyan bir arayüze sahip. Premiere Rush, içerik yaratıcılarına profesyonele yakın kalitede bir video içeriği oluşturabilmeleri için ihtiyaç duyacakları tüm araçları mobil cihazlarda sunmayı başarıyor.

Premiere Rush, mobil cihazlar için optimize edilen Premiere Pro’nun güçlü özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. Özelleştirilebilir Motion Graphics şablonları, yapay zeka kullanan ses temizleme, grafik yaratma ve ses miksajı gibi üstün özellikleriyle Premiere Rush, video ve vlog’lar üzerinde kesme ve montaj işlemlerini kolayca yapma olanağını sunuyor.

Samsung için Premiere Rush uygulaması, Samsung’un akıllı telefonları için özel olarak optimize edilmiş tüm özelliklere ev sahipliği ediyor. Samsung için kişiselleştirilmiş özellikler arasında geliştirilmiş montaj performansı sağlayan GPU optimizasyonu yer alıyor. Bu özellik sayesinde Galaxy S10 serisi ile video aktarımı bir önceki sürüm cihazlara göre yüzde 70 daha hızlı deneyim vaat ediyor. Ayrıca HDR10+ özelliği ve Samsung DeX desteği kullanıcılara çalışma alanı opsiyonlarını genişletme ve optimize etme olanağı sunuyor.

Yakın zamanda kullanıcıların kullanımına sunulacak olan uygulama, Samsung telefonlar için Galaxy marketinden indirilebiliyor olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz