Tesla araçları bir sonraki güncellemede YouTube’u destekleyecek

0
368 Okunma

tesla motors ile ilgili görsel sonucu

Tesla’nın son güncelleme ile planı ne?

Şirket uzun süredir arabanın ana ekranını “Paskalya yumurtaları” na, hatta sahipleri ve yolcuları için oyunlara ev sahipliği yapmak için kullandı. Tesla , özellikle video oynatıcıları ve YouTube’u destekleyerek , hem ileri teknoloji olmaya hem de diğer otomobil üreticilerinin direnmeye ya da reddetmeye karar vermesine yol açtı. Başka hiçbir otomobil üreticisi araçlarının panosunda tam akışlı video desteğine izin vermez.

tesla motors ile ilgili görsel sonucu

19 Ağustos’ta, Elon Musk , video akışını etkinleştirmek için Twitter yazılımının ekranın “Sürüm 10” una geldiğini söyleyerek yanıt verdi . Şu anda Sürüm 9’dayız ve yakında bir güncelleme bekleniyor. O sırada Musk’un hangi konuda şifreli konuştuğu ile ilgili olarak hangi video akışı hizmetinin sunulduğu belirsizdi. Ancak E3‘teki duyuru, en azından Tesla’nın bir sonraki güncellemeyle başlatmayı amaçladığı bir aktarım hizmetini netleştiriyor. Etkinleştirildiğinde, şirketin Netflix veya Hulu‘yi de etkinleştirememesi için teknik bir neden yoktur.

Tesla için yüzük yapan kuyumcu, Tesla’da kilitli kaldı!

Ä°lgili resim

Tabii ki, büyük ekranda videoya izin verme mantığı sorgulanıyor. Musk, Q & A‘da video ve oyun özelliklerinin yalnızca araba parktayken kullanılabileceğini yineledi. Tesla sahiplerinin Supercharger istasyonlarında şarj olurken genellikle hareketsiz arabalarında oturduğunu ve video yayınlarının (oynanabilir oyunların yanı sıra) pillerini doldururken zaman harcamak için mükemmel bir yol olduğunu hatırlamakta fayda var. Bu bilgi eğlence yazılımının 10. Sürümünü bu yıl da görmeyi umuyoruz ve YouTube’un bu resmi olmayan soru-cevap duyurusunun öngördüğü şekilde bu yapıya dahil edilip edilmediğini hep birlikte göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz