6 AirPods alternatifi kulaklıkları listeledik

0
877 Okunma

AirPods fiyat olarak kimilerine gereksiz pahalı gelmekte, kimilerineyse fiyat bazlı çok fark etmese de herkeste aynı ürün olmasından dolayı almamayı tercih etmekteler.

Android, Windows ve iOS cihazları için en iyi Apple AirPods alternatifleri

Biz de sizler için AirPods alternatifi 6 adet kablosuz kulaklıkları ve yurt dışı satış fiyatlarını listeledik:

Samsung Galaxy Buds – $127
Apple AirPods alternatifleri - Samsung Galaxy Buds

Hafif, kulak içi konforu, altı saatlik sağlam pil ömrü ve oldukça cazip fiyat noktası sayesinde yeni favorilerimizden olan yeni çıkmış Samsung Galaxy Buds. İyi bir AirPod alternatifleri çifti, özellikle Samsung’un kablosuz şarj çantası için ekstra ücret almadığını düşünürsek.

Galaxy Buds, ayrıca AKG sürücüleri sayesinde mükemmel ses veriyor. Ambient Aware teknolojisi, Ortam gürültüsünü azaltmak için insanları, özel ses ayarlarıyla programlamanıza izin verir (insanların konuştuğunu, trafik seslerini vb. Duyabildiğiniz zamanlar için). Aynı zamanda Samsung Galaxy Buds suya dayanıklı ve ter geçirmezler.

127 $ ile Samsung Galaxy Buds, en iyi AirPods seçeneklerinden sadece biri değil, aynı zamanda satın alabileceğiniz en uygun fiyatlı marka gerçek kablosuz kulaklıklardan biri.

Jabra Elite Active 65t Gerçek sportif kablosuz kulaklıkları 150 $

Apple AirPods alternatifleri Jabra Elite Active

Bizim favorilerimizden biri (ve MW07’den daha ucuz bir AirPods), incelememizdeki en iyi gerçek kablosuz kulaklıklar olarak adlandırdığımız Jabra Elite Active 65t kulak içi kulaklıkları.

Elite Active 65t ayrıca , mükemmel ses kalitesi, iyi ses yalıtımı, cömert pil ömrü ve IP56 suya dayanıklılık derecesi sayesinde uygulamalı incelememizin 10 üzerinden etkileyici bir puan aldı. Sıkı oturan ve terletmeyen kulak parçaları, aktif bir yaşam tarzı olan kullanıcılar için en uygun fitness dostu Apple AirPods alternatiflerinden birini oluşturur.

Jabra Elite Active 65t ayrıca eller serbest arama ve Alexa, Siri ve Google Asistan üzerinden kolay ses kontrolleri sunar. Şu anda Amazon‘da 150 $ ‘a bir çift (bir şarj çantası dahil) alabilir ve 40 $ tasarruf edebilirsiniz.

Nuheara IQbuds Akıllı kablosuz kulaklıklar 200$

Apple AirPods alternatifleri Nuheara IQbuds

Bazen, etrafınızdaki dünyayı duymamak için biraz müzik koymak istiyorsunuz, ancak diğer zamanlarda, örneğin caddede bisiklet sürerken veya koşu yaparken olduğu gibi çevrenizden haberdar kalmaya devam ederken ikisini aynı anda yapmak istiyorsunuz.

Elde ettiğimiz incelemelerde 9/10 puan alan Nuheara IQbuds, istediğiniz zaman ortam seslerini dinlerken eğlencenin tadını çıkarmanızı sağlayan benzersiz bir yaklaşım sunar. IQbuds, etkileyici ve sezgisel bir uygulama aracılığıyla duyması zor konuşmaları geliştirmede özellikle iyidir.

Tabii ki, Nuheara IQbuds ayrıca normal eski kablosuz kulaklık başlıkları ile mükemmel bir şekilde çalışır, ancak konuşma ve ortam seslerini artırabilen bir çift Apple AirPods alternatifi istiyorsanız, bunlardan bir kısmını Amazon’dan alabilirsiniz. 200 dolar civarında.

Jabra Elite Sport Kulak içi kulaklıklar – 105$

Apple AirPods alternatifleri Jabra Elite Sport

Jabra‘nın bir diğer AirPods alternatifi Elite Sport. Bu kablosuz kulaklıklar, Active 65t‘den (ve kesinlikle AirPod’lardan daha da fazla) zindeliğe odaklanmıştır. Tamamen ter geçirmez ve 30 dakika boyunca sığ derinliklerde su geçirmez olmasının yanı sıra, Elite Sport kulak içi kulaklıklar kalp atış hızı monitörüne sahiptir ve Jabra Sport Life uygulamasıyla faaliyetlerinizi takip edebilir.

“Her bedene uyan tek beden” AirPod’ların aksine , Jabra Elite Sport kulaklık başlıkları ayrıca birkaç farklı kulaklık ucu ve kancayla birlikte gelir; . Dahili batarya dört buçuk saat müzik, etkinlik takibi ve konuşma süresi sunuyor, buna ek olarak şarj çantası da dokuz saat daha ekliyor.

Jabra Elite Sport kulak içi kulaklıkları, Walmart‘ın şu anki satış fiyatı olan 105 dolar olan listemizdeki diğer Apple AirPod alternatiflerine göre çok daha ucuz.

Master & Dynamic MW07 Kablosuz kulaklıklar – 300$

Apple AirPods alternatifleri Master ve Dinamik MW07

Muhteşem Master & Dynamic MW07 sadece en iyi görünen Apple AirPods alternatifi değil, aynı zamanda genel olarak en iyi ses veren gerçek kablosuz kulaklıklar da olabilir. İnceleme ekibimiz, MW07’yi şık estetiği, sezgisel kontrolleri ve yalnızca ortalama ses kalitesi sunan orijinal AirPod’lara karşı istiflendiklerinde en iyi gerçek kablosuz kulak içi kulaklıklar arasında derecelendirdi.

Hem bluetooth kulaklık hem küpe YoonJy

Yeni Apple AirPod’ların “Hey, Siri” ses aktivasyon özelliği bulunmasa da, MW07 yine de bağlı akıllı telefonunuzla ses komutları aracılığıyla etkileşime geçmenizi sağlayan dahili bir mikrofona sahiptir. Ana ve Dinamik Bluetooth kulaklıklar hala hem Siri hem de Google Voice ile uyumludur, ancak hem Apple hem de Android kullanıcıları için harika bir seçenektir.

Çelik ve kaplumbağa kabuğu rengi Master & Dynamic MW07 gerçek kablosuz kulaklıklar oldukça pahalıdır, ancak en iyi ses veren ve en cazip Apple AirPods alternatifini arıyorsanız, bu doğru seçim.

Sennheiser Momentum Kulak İçi Kulaklık – 300$

Apple AirPods alternatifleri Sennheiser Momentum

Sennheiser, az tanıtım gerektiren bir markadır, bu yüzden bu yapımcının, paranın satın alabileceği en iyi üretilmiş ve en iyi Apple AirPod alternatiflerinden birini sunması şaşırtıcı olmamalıdır. Ancak Momentum, Sennheiser’den beklediğiniz mükemmel sesten daha fazlasını sunuyor.

Bu gerçek kablosuz kulaklıklar, Bluetooth 5.0 bağlantısı, Akıllı Duraklatma (kulaklıkların kulağınıza girip girmediğini algılayan ve müzik çalmayı otomatik olarak duraklatıp sürdüren) ve konuşma gibi ortam seslerine izin veren şeffaf bir mod gibi modern özelliklerle donatılmıştır. Böylece çevrenizden haberdar olabilir ve hatta çıkarmanıza veya kapatmanıza gerek kalmadan konuşmaları devam ettirebilirsiniz.

Sennheiser Momentum gerçek kablosuz kulaklıklar ve ses kalitesi inşa teslim 300 $ ‘de geliyor, maç için Usta ve Dinamik MW07 ile eşit ve benzer bir fiyat etiketi. En iyi ses veren Apple AirPods alternatifini arayan kullanıcılar için her kuruşa değer.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz