Satın alabileceğiniz en iyi otomatik ana kucağı modelleri

0
1.739 Okunma
en iyi otomatik ana kucağı modelleri

Hayatımızın her köşesinde var olan teknolojinin bebek bakımında da yeri çok ayrı. Annelerin işini kolaylaştıracak, bebeklerin daha huzurlu vakit geçirmesini sağlayacak birçok teknolojik ürün var. Özellikle yenidoğan döneminde tercih edeceğiniz otomatik sallanır veya titreşimli ana kucakları bunlardan bir tanesi. Bebeğinize bakarken kendinize vakit ayırmanızı sağlayacak 8 farklı ana kucağını sizler için listeledik! İşte satın alabileceğiniz en iyi otomatik ana kucağı modelleri.

En iyi otomatik ana kucağı modelleri

Annlerin en büyük yardımcısı olacak otomatik ana kucağı modellerini HepsiBurada üzerinden satın alabilirsiniz.

Joie Serina 2 In 1 Ana Kucağı

en iyi otomatik ana kucağı modelleri

Bir üründe birkaç özellik arayanların ilk tercih edeceği model Joie Serina 2 In 1 Ana Kucağı. 2 farklı yöne de otomatik sallanabilme özelliğine sahip bu ana kucağı aynı zamanda farklı müzikleri ile bebeğinizin sakinleşmesine yardımcı oluyor. Sertifikalı ve yıkanabilir kumaşları, gece lambası özelliği ile ürünü 9 kilogram ağırlığa kadar kullanmak mümkün.

4moms Rockaroo 5 Hızlı Otomatik Ana Kucağı

en iyi otomatik ana kucağı modelleri

Sallamadan saha çok kayma hareketine sahip olan bu ana kucağı, bebeğe anne karnındaki hissi veriyor. Mp3 ile uyumlu olan üründe istediğiniz kadar müzik dinleyebiliyorsunuz üstelik fişe takarak çalıştığı için pil probleminizde olmuyor. Bu ürünü bebeğiniz 12 kilogram oluncaya kadar farklı oturma pozisyonlarında kullanabilirsiniz.

Ingenuity Smartbounce Otomatik Ana Kucağı

en iyi otomatik ana kucağı modelleri

Anne karnındaki hareketi taklit eden 30 dakikalık titreşimleri iki farklı hızda yapabiliyor. Pil ile çalışan bu ürün Hybridrive teknolojisi sayesinde daha uzun ömürlü kullanım sunar. Bel desteği sayesinde yenidoğandan itibaren 24 kilograma kadar kullanabilirsiniz.

Bagi Dastana Otomatik Sallanan Ana Kucağı

en iyi otomatik ana kucağı modelleri

Bagi yeni annelerin en çok tercih ettiği otomatik ana kucağı modellerinden bir tanesidir. 4moms ile benzer özelliklere sahip bu ana kucağı anne karnındaki hareketlenmeyi taklit ederek bebeğinizi sakinleştiriyor. Ürünü yenidoğandan itibaren 10 kilograma kadar kullanabiliyorsunuz.

Prego Riva Ana Kucağı

5 farklı hız ayarlı sallama özelliği bulunan ana kucağı, farklı müzikleri ile bebeğinizin sakinleşmesine yardımcı oluyor. Ürünü ister elektrik isterseniz de pille çalıştırabiliyorsunuz.

Chicco Balloon Bouncer Titreşimli Ev Tipi Ana Kucağı

Daha sonradan bebek sandalyesine dönüşebilen bu ürün uzun süreli kullanım için uygun. Titreşim özelliği ve farklı sesleri ile bebeğinizi rahatlatabileceğiniz ana kucağı gece lambası özelliğine de sahiptir.

Babyhope Elegance Otomatik Sallanır Elektrikli Ana Kucağı

Pahalı ürünlere muadile gösterilebilecek bu otomatik ana kucağı, kolay kullanım için uzaktan kumandaya sahip. 5 sallama hızı ve farklı zaman ayarları bulunan ana kucağının en güzel özelliği bebek uyuduğunda durarak uyandığı zaman çalışmaya devam edebilmesi.

Fisher-Price Sweet Snugapuppy Delüks Ana Kucağı

en iyi otomatik ana kucağı modelleri

Uygun fiyatlı otomatik ana kucağı arayanlara seçenek olacak bu son ürün; müzik ve titreşim özelliğine sahip. Maksimum 9 kilograma kadar kullanacapınız üründe bebeğinizin iyi vakit geçirmesi için çıkarılabilir dönenceleri de bulunuyor.

Otomatik ana kucağı modellerinin tüm özellikleri ve ayrıtılı bilgilerine HepsiBurada üzerinden ulaşmanız mümkün. Ürünleri incelemek ve satın almak için aşağıdan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz