Selfie çekiminde yeni devrim: Selfie Drone X Pro!

0
395 Okunma
Selfie Drone X Pro ile imkansız açılardan selfieler çekin!

Hayatımıza ilk  olarak, standart selfie, daha sonrasında ise selfie sopaları  bir anda girdi. Şimdi ise selfie çekiminde bir devrim olan  Drone X Pro var! Bu akımı ilk önce kimin başlattığı bilinmese de kısa bir süre sonra Türkiye’deki binlerce insan, inanılmaz açılardan inanılmaz özçekimler yüklemeye başladı.  Şimdi ise, bu yeni selfie türü kelimenin tam anlamıyla  dünya çapında!

 

Drone X Pro ile mükemmel selfie

Drone X Pro ile mükemmel selfieler! 

Drone X Pro, dronları çok seven iki Alman mühendis tarafından tasarlandı. Sahip oldukları dronların çok hantal, ağır ve seyahat etmek zor olduğunu keşfettiler. Böylece, bu ultra kompakt, hafif drone ve en iyi HD modelinin ana faydalarından herhangi birini feda etmeden tasarladılar.

Drone X Pro ile mükemmel selfie!

Bu drone, hem sağlam, hem kontrol edilmesi kolay ve hem canlı akışını yapabilir ve kaydedebilir! Drone X Pro, herkesin rahatlıkla uçurabileceği yeni bir tür drone. Kullanım kılavuzu ise şu şekilde: Öncelikle uygulamasını yüklemelisiniz. Sonrasında ise, sadece pili takıyoruz , drone’numuza bağlıyoruz. Uygulamayı başlattıktan 10 saniyede sonra dronumuzu uçurmaya hazırız!

Havaya gönderdikten sonra, yerleşik kamerayı kullanmanın zamanı geldi. En çarpıcı fotoğraf ve videoları çekmenin tam zamanı! İmkansız açılardan videolar çekin ve arkadaşlarınızı en havalı özçekimlerle etkileyin!

Ve sıra herkesin merak ettiği soruya geldik.Hepimizin bilmek istediği bu, değil mi? Bu chazın ücreti, sadece 99 $.  Drone X Pro’yu resmi web sitesinden satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz