Sephora mağazası akıllı ayna ile donatıldı!

0
728 Okunma

Sephora, mağazalarında müşteri deneyimini artırmak için teknolojiden yararlanmaya başlıyor. Mağaza içi deneyimin artması için İspanya’nın Madrid şehrindeki mağazasını dijital aynayla donatan Sephora, artık müşterilerine daha kaliteli bir hizmet verecek. İşte müşteri deneyimini eğlenceli ve kişisel hale getiren Sephora mağazası…

Wildbytes isimli ajans tarafından geliştirilen akıllı motor teknolojinin kullanıldığı ayna, kişinin yaş, cinsiyet, görünüm ve tarzına dair birçok şeyi anlayabiliyor. Bu sayede kişiye ruj, göz farı ya da farklı bir makyaj malzemesi konusunda kişisel öneriler sunabiliyor. Aynanın sunduğu ürünü satın almak isteyen müşterinin aynada çıkan QR kodunu okutması yeterli. Aynı zamanda ayna; iklime, mevsime ve trende göre de tavsiyelerde bulunabiliyor.

Sephora bu uygulama ile alışverişi daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor. Söz konusu ayna Madrid’deki mağazada artık kalıcı olarak duracak. İlerleyen zamanda bu aynalar diğer mağazalara yayılacak mı? Bunu zaman içinde göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz