Sessiz sedasız blender Millo

0
335 Okunma

Fizik yasalarına pratik olarak meydan okuyan Millo, belki de gördüğümüz en fütüristik blender. Yeni başlayanlar için, şık ve estetik, düz yüzeyler, kesinlikle hiçbir mekanik parça ile baskın değildir. Blender iki birime ayrılmıştır. Tabanı bozulmamış sabit, kontrol paneli olmayan düz bir iskele veya hatta bir sürücü soketi (bıçağa kilitlenen ve döndüren siyah uç); ikinci kısmı ise cam, BPA içermeyen Tritan’dan yapılmış şık bir karıştırma kabı, yine sade bir üst.

Fitbit Versa, Apple Watch’a karşı güç kazanıyor

Apple‘ın veya Dyson‘ın tasarım stüdyosundan çıkan bir yapı gibi tasarlanan Millo, geleneksel karıştırıcınızdan 4 kat daha az gürültü çıkaran, iki kat daha az ısı ve 2 kat daha fazla enerji üreten akıllı, sofistike ve sessiz bir karıştırıcıdır. Dahası, onu kullanarak şaşırtıcı derecede fütüristik. Tatlı ve lezzetli malzemelerinizi Millo’ya yükleyin, üst kısmını takın ve tabana ters çevirin… ve bir kablosuz şarj yüzeyinde durduğunuz anda bir telefon şarj etmeye başladığı gibi, Millo tüm malzemelerinizi çalkalayıp karıştırmaya başlar. Millo’nun yoğunluğunu parmağınızı tabanın çevresine kaydırarak kontrol edebilirsiniz, yüzeyin altındaki ışıklar yanarken, karıştırıcıyı hangi güçle çalıştırdığınızı görmenizi sağlar. İşiniz bittiğinde, blender’ı yukarı kaldırın ve bıçak sihirli bir şekilde dönmesini durdursun.

Millo’nun tasarım özellikleri

Millo’nun tasarımı, birkaç nedenden dolayı yeni bir çığır açıyor. Piyasadaki çoğu güler yüzlü üreticiden farklı olarak, Millo nispeten sessiz ve kesinlikle kablosuz. Smoothie-maker’ın tabanında yerleşik bir pil bulunur (tam şarjda 10 smoothie yapabilme kabiliyetine sahip), yani tam anlamıyla süpermarkette smoothie’nizi meyve satın aldıktan sonra taze olarak veya işe devam ederken arabada tutabilirsiniz . 

Ruh halinden anlayan akıllı saksı : Lua

Kablosuz yapısı, blenderin, bıçağı hareket ettirmek için bir araya gelerek karışan veya birbirine geçmeyen parçaları birbirine karışmadan çalışması anlamına gelir. Hem tabandaki motor hem de üst bölmedeki bıçak manyetik olarak sürülür, bu da karıştırıcıların genellikle yaptığı etkileri sert biçimde keser. Millo’nun tasarımı uzaktan bile çalışabilir. Kap, mıknatıslar vasıtasıyla tabana sağlam bir şekilde oturduğundan, aşağıya doğru ya da harmanlandığı yere doğru tutmanıza gerek yoktur. Aslında, Millo’daki tasarımcılar ve mühendisler, karışımın yeteneklerine çok güveniyor, telefonunuz üzerinden Bluetooth ile uzaktan kontrol edilebiliyor!
Şık, kablosuz, sessiz ve karışımın bozulmamış tasarımını lekeleyecek çirkin mekanik ayrıntıları siler. 

Designer: Moses Kang & Ruslanas Adam Trakselis

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz