En iyi akıllı kilitleri listeledik

0
503 Okunma
yale akıllı kilit

Akıllı kilitler birçok kişi tarafından kullanılan ve son dönemlerde yükselişe geçen bir teknoloji. Anahtarlarını mı unuttun? Sorun değil. Birine yada bir servis sağlayıcısına izin vermen mi gerekiyor? Basit. Yatmadan önce kapıyı kilitlemeyi mi unuttun? Endişelenme. Bunların hepsini bir düğmeye dokunarak veya akıllı kilidinize sesli komut vererek gerçekleştirebilirsiniz.

En şık 14 aydınlatma ünitesini listeledik

Eviniz için akıllı kilit seçerken bazı özelliklere dikkat etmek gerekir. Örneğin zamanlayıcı özelliği veya kullanıcı sınırlamaları olması önemli olabilir. Montaj yapacağınız kapı ve akıllı kilidin kullanışlı olması da göz önünde bulundurmanız gereken özelliklerdir.

6 En iyi hoparlörleri listeledik

Piyasada birçok akıllı kilit bulunmaktadır. Hangisini seçeceğiniz konusunda kararsız kalmayın diye sizler için 2019’un en çok tercih edilen akıllı kilitlerini listeledik.

 

August Smart Lock Pro + Connect Bundle

August Smart Lock Pro + Connect Bundle

279 dolarlık fiyat etiketiyle karşımıza çıkan August Smart Lock Pro+ Connect içinde bağlantı kurmasını sağlayan bir wifi modülü ve DoorSense isimli kapı açma sensörünü içeriyor.

En iyi 12 duvar saatini listeledik!

Z-wave adı verilen ve ev cihazları arasında haberleşme özelliği eklenebilen cihaz bu sayede Apple Home Kit ile uyumlu hale getirilebiliyor. Wifi modülü aktif hale getirildiğinde uzaktan kontrol yeteneği kazanan cihaz aynı zaman Amazon Alexa ve Google Asistan gibi akıllı ev cihazları ile de bağlantı kurabiliyor.

august 3nd generation

August Smart Lock+ Connect

219 dolardan satışa çıkan  August Smart Lock+ Connect  içinde wifi modülü ve kapı açma kapama sensörü bulunuyor. Ergonomik tasarımı sayesinde kapı kilidini değiştirmeye gerek kalmadan evinizin kapısına uyum sağlayabiliyor. Wifi modülü aktif iken Google Asistan ve Amazon Alexa’dan komut alabilen cihaz aynı zamanda August Mobile App ile de kontrol edilebiliyor. Z-wawe özelliği bulunmayan cihaz Apple Home Kit ile bağlantı kuramazken yakın rakipleri arasında fiyat performans cihazı olarak karşımıza çıkıyor.

yale akıllı kilit

Yale Assure Lock SL Key Free Touchscreen Deadbolt

Küçük ve şık bir tasarıma sahip bu modelde ise 3 farklı tür bulunuyor. İçinde wifi modülü ve kapı açma sensörü bulunan cihaz Google Asistan, Amazon Alexa ve Apple Home Kit ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. Diğer versiyonlarda ise ev ağına bağlanmak isteyenler ekstra 50 dolar ücret ödeyerek zigbee ve z-wave modülü bulunuyor.

Schlage Encode Smart Wi-Fi Deadbolt

Diğerlerinden farklı olan bu model Apple Homekit ile uyumlu değil ve 100 kullanıcı ile sınırlanılıyor. Zigbee, Z-wave veya wifi modülü olmadan cihaza bağlanabiliyorsunuz. İçerinde bulundurduğu dahili  wifi Amazon Alexa ve Google Asistan ile eşleşerek uygulama üzerinden basit bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Farklı kaplamalar ile şık bir görünüm elde edebilen ürün Amazon Key uyumu sayesinde (ne yazık ki ülkemizde bu hizmet mevcut değil) ev içi teslimat işlemleri de kolaylıkla sağlanır.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz