Sevgililer Günü hediye önerilerimiz – Size de hediyemiz var!

0
337 Okunma

Sevgililer Günü için hediye önerilerimizi sıraladık. Özel günlerde hediye seçimi çok önemli. Kimileri hediye seçerken pahalı ürünler tercih ederken, kimisi ise fiyat/performans ürünlerine yöneliyor. Yaklaşan Sevgililer Günü için her bütçeye uygun bir liste hazırladık.

Arzum AR5066 Nuvo saç maşası kazanmak için; Instagram hesabımızı takip edin, çekiliş görselimizi beğenin ve yorumlarına bir arkadaşınızı etiketleyin:

https://bit.ly/3aREjwI

 

Xiaomi Redmi Airdots Basic 2

Bluetooth kulaklık piyasasına fiyat/performans ürünü olarak giriş yapan Xiaomi’nin Redmi Airdots modeli hem masaüstü bilgisayarlar hem de akıllı telefonlar ile oldukça rahat kullanılabiliyor. Kulaklığın üzerinde bulunan buton hem iOS hem de Android cihazlarla sorunsuz kullanım sağlar. Çok fonksiyonlu bu buton sayesinde gelen aramaları yanıtlayabilir, oynatılan medyanın sesini kısıp açabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 5

Akıllı saat ve bileklik kullanımındaki artış gözlerden kaçmıyor. Özellikle pandemi döneminde insanlar sağlık konusunda daha hassas oldu. Akıllı saat için bütçesi olmayanlar, akıllı bilekliklere yöneliyor. Biz de sizler için fiyat/performans ürünü olan Mi Band 5′i inceledik. 1.1 inçlik AMOLED ekranı olan akıllı bileklik sayesinde aktivitelerinizi takip etmenin yanı sıra akıllı telefonunuza gelen bildirimleri de görebilirsiniz. Uyku modu ile uykularınızı takip edebilir, düzenleyebilirsiniz.

Foreo Ufo akıllı maske terapi cihazı

Cilt bakım rutinlerimizi pandemi sebebiyle eve taşıdığımız bu dönemde Foreo Ufo akıllı maske terapi cihazı bizlere yardımcı oluyor. Hiper-İnfüzyon teknolojisi ile maskeden tam verim alabilmeniz için T-Sonic titreşimleri kullanılır. UFO, 3 LED ışığını birleştirerek LED teknolojisini evimize taşıyor. Sevgililer günü için harika bir hediye seçeneği olan Foreo Ufo akıllı maske terapi cihazını inceledik.

Arzum AR5067 Nuvo saç düzleştirici

Saçlarını düzleştirirken zorlananlar için Arzum AR5067 Nuvo güzel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir. Her saç tipine uygun sıcaklık ayarı olan düzleştiriciyi 100-200C arasında kullanabiliyorsunuz. Keratin ve argan yağı kaplı plakaları sayesinde ise, ısının saçlarınıza verdiği zararı minimuma indiriyor. Plakalarının geniş olması sebebiyle de, saçlarınızı kısa sürede düzleştirebilirsiniz.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1 robot süpürge ve paspas

Akıllı teknolojileri evlerimizde de sıkça görmeye başladık. Robot süpürgeler ise temizlikte eliniz ayağınız oluyor. Xiaomi’nin bu robot süpürgesi ile evde değilken bile akıllı telefonunuzdan yönlendirme yaparak evi temizletebilirsiniz. Su haznesi sayesinde süpürme işleminin yanı sıra paspasa da yapabilen bu süpürge 2500 mAh’lık bataryaya sahip. Sevgililer Günü’nde sevdiğinizin ev işlerine katkıda bulunmak istiyorsanız Mi Robot Vacuum Mop‘a bakmayı unutmayın.

Huawei Watch GT2 42mm Classic Akıllı Saat

Akıllı saat kullanırken bile klasik tasarımlardan vazgeçmeyenler için Huawei Watch GT2 Sevgililer Günü hediye seçenekleriniz arasında yerini alabilir. Geliştirilmiş çip teknolojisi ve 2 haftalık pil ömrü ile akıllı saat piyasasında iddalı olan Huawei, beklentilerin üstünde. Kalp atış hızınızı izlemenin yanında stres seviyenizi ölçerek uyku verimliliğinizi de analiz edebiliyor.

Foreo Luna Mini 2 yüz temizleme cihazı

Cilt bakımına önem verenler için Foreo Luna Mini 2 çok iyi bir seçenek olacaktır. 8 ayrı hız ayarı sayesinde kişiselleştirebilir, cilt bakım rutininizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Kiri, yağı ve makyaj kalıntılarını %99,5’e kadar yok etmeyi hedefleyen cihaz, özel yapıya sahip fırçaları ile cildinize nazik davranır.

Xiaomi Inface MS7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı

Cilt bakımından devam edecek olursak, siyah noktalar hepimizin başına bela olabiliyor. İşte tam o noktada Xiaomi Inface siyah nokta giderici cihaz yardımımıza koşuyor. Oluşturduğu vakum sayesinde hem cildi kirden, yağdan arındırıyor hem de kan dolaşımını hızlandırıyor. Sevgililer Günü hediyesi olarak güzel bir seçenek olacağını düşündüğümüz bu cihazı incelemeyi unutmayın.

Arzum AR5066 Nuvo 19 mm saç maşası

Saç bakımınıza yeni bir boyut getiren Arzum AR5066, seramik kaplama yüzeyi sayesinde saçlarınızı yüksek ısıdan koruyor. 200 derecede çalışan maşa, ince yapısı ile düz ve inatçı saçlar için ideal. Sevgililer Günü hediyeleriniz arasında bulundurmayı unutmayın.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz