Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü’ne özel panel

0
304 Okunma

Aydın Doğan Vakfı, 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü’ne özel panel düzenliyor. Panel, bugün saat 20.00’de herkese açık olarak yayınlanacak.

Bilim dünyasıyla birlikte her alanda eşit hak ve fırsatlar konusunda farkındalık oluşturma amacıyla düzenlenen panel, Şirin Payzın moderatörlüğünde gerçekleşecek. Almanya’nın en saygın ödüllerinden Victress Ödülü’ne layık görülen Türk Doktor Dilek Gürsoy da panele katılanlardan biri olacak.

Başarı hikayelerini paylaşacaklar

Aydın Doğan Vakfı Başkanı Hanzade Doğan Boyner ve Dr. Dilek Gürsoy başarı hikayelerini panele katılan öğrenciler ve izleyicilerle paylaşacak. Avrupa’nın ilk kadın yapay kalp cerrahı unvanının da sahibi olan Dr. Dilek Gürsoy bu başarıya ulaşırken ne gibi çalışmalar yaptığını aktaracak.

Panele katılan üniversite öğrencilerinin soruları da panel sırasında birebir cevaplandırılacak. Ayrıca izleyicilerden gelen sorular da yayın sırasında yanıt bulacak. Aydın Doğan Vakfı 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü panelini https://embed.canliyayin.com/watch/bilimdekadinvekizcocuklari adresinden takip edebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz