Bim 5 Şubat aktüel kataloğu kahve severlere özel ürünler

0
1.616 Okunma

Her hafta farklı ürünler ile aktüel kataloğu yayınlayan Bim, birçok ürünü indirimli fiyatlarla satışa çıkartıyor. Geçtiğimiz hafta sterilizasyon cihazlarının özelliklerini sizler için incelemiştik. Bu hafta kahve severler için 3 yeni önerimiz var. Keyif Türk kahvesi makinesi, Termoslu filtre kahve makinesi ve dijital göstergeli termos kahve içmeyi sevenler için uygun fiyata satışa çıkıyor. Ürünlerin özelliklerini sizler için listeledik.

Fakir termoslu filtre kahve makinesi

Filtre kahve severler için kaçırılmayacak bir fırsat. 450 ml kapasiteli paslanmaz çelik termos bardağa sahip bu filtre kahve makinesi ile kahvenizi direk termosunuzda yapabileceksiniz. Ayrı bir termosa ihtiyaç duymadan gün içinde kahvenizi yanınızda taşıyabileceksiniz. Termosun çift cidarlı paslanmaz çelik yapısı sayesinde 3 saat sıcak tutabiliyor. Yıkanabilir filtresi sayesinde sürekli yeni filtre almanıza da gerek kalmayacak. 2 yıl garantili kahve makinesine 149 TL’ye satın alabilirsiniz.

Keyif Türk kahvesi makinesi

Filtre kahve favorilerimiz içinde olsa da Türk kahvesi her zaman vazgeçilmez içeceklerimizden. Aynı anda 5 fincan kahve yapabilme özelliği bulunan bu makine közde pişirme teknolojisine sahip. Bu sayede kahveleriniz her zaman daha lezzetli oluyor. Taşma engelleyici sensörü ve ışıklı/sesli uyarı sistemi sayesinde kahvelerinizin köpüğü kaçmadan fincanlarınıza koyabileceksiniz. 2 farklı renk seçeneği bulunan kahve makinesini 199 TL’ye satın alabilirsiniz.

Polosmart dijital göstergeli termos

Türk kahvesi dışındaki kahvelerinizi uzun uzun içmek ve yanınızda taşımak isteyebilirsiniz. Üst kısmında bulunan led ile termosunuzun sıcaklık durumunu sürekli kontrol edebilirsiniz. Ayrıca termosun 500 ml kapasitesi var.  Dayanıklı malzemeler ile tasarlanmış ürünü dilediğiniz her yerde yanınızda taşıyabileceksiniz. Polosmart dijital göstergeli termosa 69 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Her hafta Bim’e gelen ürünleri sizler için inceliyoruz. Siz de merak ettiğiniz ürünleri yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz