Şeyma Subaşı Instagram abonelikten kazandığı para olay oldu!

0
424 Okunma

Özel hayatı ile gündeme gelen ve Acun Ilıcalı’nın eski eşi olmasıyla bilinen Şeyma Subaşı Instagram abonelik sistemi ile milyonlar kazandı. Dünyada birçok yıldızın ve influencer’ın yeni para kazanma yöntemi olan bu sisteme Türkiye’den birçok kişi katıldı. Ama en çok Şeyma Subaşı’nın Instagram abonelikten kazandığı para olay oldu! Peki ne kadar para kazandı! İşte cevabı..

Şeyma Subaşı instagram

Şeyma Subaşı Abonelik Sisteminden 12 Milyon TL Kazandı!

Instagram’ın tüm dünyada kullanıcılara sunduğu abonelik sistemini influencer’lar ve dünya starları kullanmaya başladı. Bu sistemle beraber kişiler takipçilerine özel hikayeler, videolar canlı yayınlar ve sohbet grupları oluşturabiliyor. Abonelik olan kişiler ise mor bir rozet kazanıyor ve özel içerikleri görmeye hak kazanıyor.

Şeyma Subaşı da bu yenilik Instagram’a geldiği andan itibaren 66.99 TL’ye kullanıcılarına özel hayatını takip etme imkanı sundu. Çok kısa bir zamanda ise hiçbir şey yapmadan 12 Milyon TL kazanmasıyla gündem oldu. Yani yaklaşık 180 bin kişi aboneliğine dahil oldu.

Duruma açıklık getirmek için bir Tv kanalına röportaj veren Subaşı “Daha özel içerikli videoları paylaşıyorum daha samimi oluyor, daha fazla iletişim kuruyorum insanlarla. Şeyma TV gibi düşünün. Bir yandan da hediyeler veriyorum. Benden nefret ediyorlar ama merak edip izliyorlar.” dedi. Peki Şeyma Subaşına abone olmak için ne yapmak gerekiyor?

Instagram’da Şeyma Subaşı’na Abone olma!

şeyma subaşı ınstagram abonelik

Adım1: Instagram hesabınıza girin.

Adım2: Arama kısmına gelin ve @seymasubasi yazın

Adım3: Orjinal hesabı bulup girin ve abone ol seçeneğine basın.

Adım4: Bu işlemden sonra kart bilgilerinizi girip abone olabilir veya abonelik hediye edebilirsiniz.

Kart bilgileriniz herhangi bir şekilde başka bir kurum tarafından paylaşılmadığını ve güvenli olduğunu da belirtelim.

Peki siz Şeyma Subaşı’ya abone olur muydunuz? Yorumlara bekliyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz