Önizlemeler ve bölümler için Netflix’te otomatik oynatma nasıl kapatılır?

0
224 Okunma

Çoğu zaman bölüm önizlemeleri, siz sayfayı yeni açtığınızda veya Netflix’te bir başlığa tıkladığınızda otomatik olarak oynamaya başlar. Genellikle otomatik oynatma, hizmetlerin izleyicileri elde tutmasına yardımcı olabilir, çünkü bunlar size bir sonraki adımın tadına bakmanızı sağlar. Ancak, kolayca sıkıntıya dönüşebilir. Siz de aynı şekilde hissediyorsanız ve ön izlemeler ve bölümler için Netflix‘te otomatik oynatmayı kapatmak istiyorsanız okumaya devam edin.

Ön izlemelerin yanı sıra bir sonraki bölüm için otomatik oynatmayı da kapatabilirsiniz, böylece işiniz bittiğinde Netflix bir sonraki bölümü oynatmak için sizden izin ister. Otomatik oynatma, kullanıcıları amaçlanandan daha uzun süre meşgul tuttuğundan, bu, sağlıklı izleme alışkanlıkları oluşturmaya yardımcı olabilir.

Netflix otomatik oynatmayı devre dışı bırakma

Profiller menüsünü kullanarak Netflix otomatik oynatma ayarını kolayca devre dışı bırakabilirsiniz. Bu, önizlemelerin yanı sıra sonraki bölümlerin Netflix’te otomatik olarak oynatılmasını durdurmanıza olanak tanır. Aşağıdaki adımları izleyin.

Adım 1: Web tarayıcınızda Netflix’i açın.

Adım 2: Ardından, Profilleri Yönet’e tıklayın.

Not : Zaten bir profile tıkladıysanız, sağ üst köşedeki profil simgesine tıklayın ve menü seçeneklerinden Profilleri Yönet’e tıklayın.

Adım 3: Burada, profilinizdeki kalem simgesine tıklayın.

Adım 4: Profili Düzenle sayfası açıldığında, Otomatik oynatma kontrolleri bölümüne gidin.

"</p

Adım 5: Ardından, ‘Tüm cihazlarda gezinirken önizlemeleri otomatik oynat’ seçeneğinin işaretini kaldırın. seçenek.

6. Adım: ‘Bir dizinin sonraki bölümünü tüm cihazlarda otomatik oynat’ seçeneğinin işaretini de kaldırabilirsiniz. Netflix’in bir sonraki bölümü otomatik oynatmaya başlamasını istemiyorsanız seçeneği.

Adım 7: Ardından, ayarları kaydetmek için Kaydet’e tıklayın.

Adım 8: Son olarak, Profilleri Yönet ekranından çıkmak için Bitti’ye tıklayın.

"</p

Güncellenen ayarlar, fragmanlar ve bir sonraki bölüm için Netflix otomatik oynatmayı kapatacaktır. Daha sonra profilinize tıklayıp akışa başlayabilirsiniz. Kaliteyle ilgili sorun yaşıyorsanız Netlifx HDR’nin çalışmamasına yönelik düzeltmeleri kontrol edin.

Netflix’i bir web tarayıcısında kullanırken, izleme deneyiminizi özelleştirmek için çeşitli seçenekler elde edersiniz. Bu, göz atma sayfasını kullanmanın yanı sıra, Netflix’te otomatik oynatmayı kapatmak için Ayarlar menüsünü de kullanabileceğiniz anlamına gelir. İşte nasıl yapılacağı.

Ayarları kullanarak netflix otomatik oynatma önizlemelerini durdurun

Netflix’i bir web tarayıcısında kullanırken, izleme deneyiminizi özelleştirmek için çeşitli seçenekler elde edersiniz. Bu, göz atma sayfasını kullanmanın yanı sıra, Netflix’te otomatik oynatmayı kapatmak için Ayarlar menüsünü de kullanabileceğiniz anlamına gelir. İşte nasıl yapılacağı.

Adım 1: Web tarayıcınızda uygulamayı açın ve otomatik oynatmayı kapatmak istediğiniz profile tıklayın.

Adım 2: Sağ üst köşedeki profil simgesine tıklayın.

Adım 3: Menüden Hesap seçeneğine tıklayın.

Adım 4: ‘Profil ve Ebeveyn Denetimleri’ sekmesine gidin ve profilinizin yanındaki aşağı oku tıklayın.

Adım 5: Oynatma ayarlarına gidin ve Değiştir’e tıklayın.

6. Adım: Burada, ‘Tüm cihazlarda gezinirken önizlemeleri otomatik oynat’ seçeneğinin işaretini kaldırın. seçenek.

‘Bir dizinin sonraki bölümünü tüm cihazlarda otomatik oynat’ seçeneğinin işaretini de kaldırabilirsiniz. sonraki bölüm için otomatik oynatmayı kapatma seçeneği.

Adım 7: Ardından, Kaydet’e tıklayın.

Bu, başlık açıklamalarını okurken önizlemeyi otomatik oynatmasını durduracaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz