Şeyma Subaşı yine sosyal medyayı karıştırdı

0
537 Okunma
seyma-subasi-yine-sosyal-medyayi-karistirdi-2

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra skandalları bitmeyen Şeyma Subaşı yine sosyal medyayı karıştırdı. Henüz canlı yayında Acun Ilıcalı’nın telefonuna attığı ve büyük yankı uyandıran mesajı gündemden düşmemişken başka olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Açtığı Youtube kanalında yaptığı açıklamalar Twitter’da sürekli konuşuluyor ve mizah sayfalarının en büyük malzemesi oluyor.

seyma-subasi-yine-sosyal-medyayi-karistirdi

Twitter’ın mizah paylaşımlarının değişmeyen konusu olan Şeyma Subaşı’nın şimdi de Seren Serengil ile başı dertte. Katıldığı programda Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’a yaptığı göndermeden sonra Seren Serengil Instagram hesabından hikaye paylaşarak açtı ağzını yumdu gözünü.

https://twitter.com/kadrajmagazin/status/1209358639112306688?s=20

https://twitter.com/kadrajmagazin/status/1209393438472515586?s=20

Şeyma Subaşı Suudi Arabistan’a para karşılığı gitti

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı İtalyan sevgilisi Guido ile para karşılığı tanıtımını yapmak için katıldığı Suudi Arabistan’da gerçekleşen festival dünyadan büyük tepkiler aldı. Kadın hakları neredeyse olmayan ve her türlü skandalın, yolsuzluğun, insanlık suçlarının yaşandığı ülke olan Suudi Arabistan’ın Cemal Kaşıkçı cinayetinin de yaşanmasının ardından imajını düzeltme amacıyla böyle bir organizasyon yaptığı iddia ediliyor. Başta tepki gördüğü diet_prada hesabının Instagram’da katılan influencerları ve tanınmış kişileri paylaştığı festivale dünyaca ünlü kişiler de katıldı.

https://www.instagram.com/p/B6Wb9ONnOmV/

Rusya’dan internet şov!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz