Escobar Fold 1’den yeni görüntüler

0
686 Okunma
escobar-fold-1den-yeni-goruntuler-1

Pablo Escobar’ın kardeşi, Escobar Fold 1 adını verdiği telefonu aylar öncesinden duyurmuştu. ‘Apple’dan daha iyi’ iddialarıyla piyasaya iddialı bir giriş yapan uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın erkek kardeşi Roberto Escobar ürettiği Escobar Fold 1’e ait yeni görüntüler paylaşıldı.

escobar-fold-1den-yeni-goruntuler-2

Roberto Escobar, önceden yaptığı açıklamada “Apple’ı yeneceğim” demişti. Apple’a karşı bir savaş açtığını açıkça belirtmekten de geri kalmamıştı.

Rusya’dan internet şov!

 

Bu telefonun en belirgin özelliği katlanabilir olması. Piyasadaki diğer rakipleri gibi küçük bir ekrana sahip olmasa da 7,8 inç Full HD Amoled ekranla diğer rakiplerine göre daha geniş yapıda. Escobar Fold 1, çift kameralı tasarımının yanı sıra 16 MP + 20 MP çözünürlüğüne ve Qualcomm’un Snapdragon 8 işlemcisine sahip durumda olduğu söylenen Escobar Fold 1’i tanıtmıştı.

escobar-fold-1den-yeni-goruntuler-3
Roberto Escobar “Dünyadaki ilk katlanabilir telefonlardan birini yaptım. Etkili üretim süreci ve perakendecilerle özel anlaşmalar yapmamamız sayesinde diğer üreticilere kıyasla maliyetleri düşük tutmayı başardık. Escobar Fold 1, şu anda dünyadaki en iyi akıllı telefon” diye konuştu.

Escobar Fold 1’e özel çekilen cesur reklam filmi de çok konuşulmuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=DMhByyY_UXA

 

İşte piyasa değeri yaklaşık 350 dolar olan bu telefondan gelen yeni görüntüler…

escobar-fold-1den-yeni-goruntuler-5

escobar-fold-1den-yeni-goruntuler-4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz