Shrek’in gerçek yüzü ortaya çıktı!

0
314 Okunma

Shrek, dünya çapında oldukça ses getiren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir animasyon. Başkaharamanı ise yine animasyona ismini veren Shrek adlı bataklıkta yaşayan yeşil bir dev. Yapımda bu dev bizlere iyi huylu ve  Fiona’ya aşık olarak gösterilse de yapay zeka, bu kahramanın yani Shrek’in  gerçek yüzünü gözler önüne serdi. İşte detaylar…

Yapay zeka ile birlikte Shrek’in gerçek yüzü meydana çıktı!

Geçtiğimiz günlerde bir TikTok kullanıcısı bataklıkta yaşayan ve ilk serilerde köylülerin korktuğu bu dev ile ilgili birtakım paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlardan birinde Shrek, kase dolusu kurbağayı yiyor. Fakat bu görüntülerde hiç de animasyonda görmeye alışık olduğumuz şekilde değil. Zira bu yeşil dev kurbağaları yerken oldukça korkunç görünüyor.

Birçok kişi animasyonda Shrek’in yakın dostu olan eşeği bilir. Eşek karakteri, yapımda oldukça tatlı bir görüntü verse de ne yazık ki yapay zeka Shrek ile eşeği o kadar da tatlı görmüyor olsa gerek. Çünkü oluşturulan fotoğrafta eşek Shrek’e göre bir nebze daha masum dursa da ikili, hala oldukça korkunç duruyor.

shrek gerçek yüzü

Yine birçok kişi animasyonda yer alan Shrek karakterinin biricik aşkı Fiona’yı biliyordur Animasyonda Fiona’nın dev hali o kadar da korkunç olmazken yapay zeka, bu karakteri yeşili çirkin ve ürkütücü olarak çizdi. Yine de yapay zekanın oluşturduğu bu fotoğraflarda, Shrek’e nazaran Fiona bir tık daha sevimli gibi duruyor. Fakat buna aldanmamak gerek zira aşağıdaki resme bakıldığında ikisi de korkutucu işler peşinde gibi.

Yapay zeka ile hazırlanmış olsa Shrek animasyonu nasıl olurdu?

Shrek animasyonundaki karakterler eğer yapay zeka ile tasarlanmış olsaydı yapım, animasyondan daha ziyade bir korku filmine benzerdi gibi duruyor. Zira yukarıda bulunan ve  yapay zeka tarafından üretilmiş fotoğraflar oldukça tüyler ürpertici.

Merakla beklenen Squid Game 2. sezon fragmanı yayınlandı!

Peki siz bu animasyonu izlediniz mi? Yapay zeka desteği ile hazırlanmış fotoğrafları nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz