Whatsapp, yeni özelliği için hazırlanıyor!

0
234 Okunma

Milyonarca kişinin aktif olarak kullandığı mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, kendini geliştirmeye devam ediyor. Üzerinde çalıştığı yeni özelliği duyanlar neden bugüne kadar yoktu? diyor İşte Whatsapp’ın üzerinde çalıştığı o şaşırtan özellik hakkında her şey…

Whatsapp’ın üzerinde çalıştığı yeni özellik ne?

Meta çatısı altında bulunan Whatsapp, uzun bir süredir uygulama içi yenilikler üzerinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya bakılacak olursa çalışmalar meyvesini vermiş gibi. Zira uygulamanın Favori Kişiler özelliği üzerinde durduğu açıklandı.

Whatsapp yeni özellik

WABetaInfo bir süre önce bazı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre iOS kullanıcıları için uygulamaya, “Favori Kişiler özelliği” adını verdikleri yeni bir özellik gelecek. Önümüzdeki günlerde kullanıcıyla buluşması planlanan bu yenilik sayesinde, favori olarak işaretleyeceğiniz kişiler, arama kısımlarında diğerlerinden daha üst seviyede gözükecek. Bu sayede favori kişilerinize erişim daha kolay olacak.

Şirketin üzerinde çalıştığı bu yeni güncellemenin henüz test aşamasında olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca bu yeniliğin kullanıcı ile ne zaman buluşacağı ise şu an tam bir muamma. Şirket’in önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamalar ile bu durumun bir netlik kazanması bekleniyor.

Whatsapp çalışanları yalnızca yukarıda belirttiğimiz özellik üzerinde durmuyor. Şirket uygulamayı kullanan kullanıcıların memnuniyeti için oldukça sıkı çalışıyor. Buna örnek olarak geçtiğimiz günlerde çıkan bir habere göre ileride Whatsapp uygulamasında hesapsız bir şekilde mesajlaşmak mümkün olabilir.

Yine paylaşılan bir başka habere göre uygulamanın başka platformlar arası mesajlaşma özelliği üzerinde durduğu öğrenildi. Bu özellik kullanıcıya neyi sunuyor diye sorulacak olursa şöyle açıklanabilir. Whatsapp platformunda hesabı bulunmayan fakat başka mesajlaşma platformu olan Telegram kullanan bir arkadaşınıza mesaj göndermek mümkün olacak.

Whatsapp o özeliğini Web için getiriyor!

Peki siz Favori Kişiler özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? İlerleyen günlerde kullanıcıyla buluşması planlanan bu yeniliği kullanacak mısınız? Uygulamanın üzerinde durduğu diğer yenilikler sizce faydalı olacak mı? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz