Sıcak ya da soğuk içeceğiniz iki dakikaya hazır!

0
275 Okunma
Sıcak ve soğuk içecek

Sıcak günlerin serinletici smootie’leri yerini sıcak çikolata ve kahvelere bırakıyorken yeni bir ürün tasarımı karşımıza çıkıyor. Hızlı olduğu kadar şık olan bu karıştırıcı, tam boyutlu bir blenderin yaptığı her karışma hareketini yapabilen bu ürün içeceklerini kısa sürede hazırlamayı isteyenler için çok faydalı olacak. Bu ürünün kısa sürede karıştırma kabiliyeti sayesinde sıcak ve soğuk içecek hazırlamak kolay hale geliyor.

Hızlı bir şekilde sıcak ve soğuk içecek hazırlamak çok kolay!

Çinli tasarımcı Sun Jin tarafından tasarlanan ürünün pastel renklerde tercih edildiğini görüyoruz. Şık ve hafif olan bu ürünün motor kısmı üst bölümde yer alıyor. 7.4V lityum aküden güç alan bu tasarımın en önemli özelliği mutfak dışında kullanılması için tasarlanmış olması.

Bu nedenle dış tasarımın güzel durması için oldukça özen gösterilmiş. Bu yılın tasarı trendlerine bağlı kalınan bu karıştırcının formu, rengi ve yapıldığı malzeme hepsi birbiriyle uyumlu duruyor. Hem sıcak hem de soğuk içeceğinizi iki dakikada hazırlayabileceğiniz bu ürünün konsept tasarımı olduğunu tekrar hatırlatalım.

Akıllı Starbucks kalemiyle kolay ödeme yöntemi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz