Şık tasarımı ile iddialı Lenovo Yoga kablosuz kulaklık!

0
511 Okunma

Lenovo yeni kulak üstü kablosuz kulaklık ailesini MWC 2019’da teknoloji severlerle buluşturdu. Gittikçe kalabalıklaşan kablosuz kulaklık pazarına iddialı bir giriş yapan Lenovo Yoga kablosuz kulaklık üzerinde yerleşik kontrollerle geliyor. Bu sayede müziğin sesini kulaklık üzerinden açıp kapatmak gibi temel müdahaleleri yapmak mümkün. 

Akıllı ses alma özelliği bulunan Lenovo Yoga kablosuz kulaklık, bu sayede telefon görüşmelerinde ve Skype sohbetlerinde daha iyi bir ses vaat ediyor. Lenovo yaptığı açıklamada yeni kulaklığında eğlenceye ve verimliliğe odaklandığının altını çizdi. 

Pil ömrü hakkında henüz bilgi olmayan kulaklıkta Bluetooth 5.0 teknolojisi kullanılıyor. 

Son olarak da gelelim tasarımına. Yeni kablosuz kulaklık çantaya kolayca atabilmek için katlanabiliyor. Bu yüzden fazla yer kaplamıyor. Ayrıca alüminyum kaplamalara sahip kulaklığın şık bir görünüme sahip olduğunu söylemeliyiz. Kablosuz ve kulak üstü kulaklık kullanırken şıklıktan da vazgeçmek istemiyorsanız Lenovo Yoga kablosuz kulaklık ailesi sizin için ideal olabilir. Ancak bunun için beklemek gerekiyor. Kulaklıklar haziran ayında Avrupa’da satışa çıkacak. Ailenin iki farklı versiyonu bulunacak. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz