Şık tasarımıyla akıllı telefon tutacağı

0
338 Okunma
akıllı telefon tutacağı

Kısa süre önce popüler olan akıllı telefon kılıflarının arka kısımlarına takılan telefon tutacaklarına yeni bir tasarım dokunuşu geliyor. Birçok çeşidi bulunan bu aparatların, dayanıklılık konusunda handikapları da bulunuyor. Ancak Dale Backus tarafından geliştirilen ve ergonomik tasarımının yanında şık görüntüsüyle dikkat çeken bu akıllı telefon tutacağı Ohsnap bir Kickstarter projesi.

Akıllı telefon tutacağı Ohsnap oldukça pratik

akıllı telefon

Cihaz ortadaki tuşuna bakıldığında iki yandan açılıyor ve birbirine kenetlenerek sağlam tutuş yakalamanızı sağlıyor.

akıllı telefon

Telefonunuzdan dizi ya da film izlemek isterseniz yan konuma getirip, masaya dayayabilirsiniz. Böylelikle izleme deneyiminizi artırabilirsiniz.

Akıllı telefonuzun güvenliğini nasıl sağlarsınız?

akıllı telefon

En güzel özellikleri arasında yer alan mıknatısa sahip olması bu telefon tutacağını, istediğiniz manyetik bir alana koyup işinize devam etmenizi sağlıyor.

Ergonomik tasarım

akıllı telefon

Ohsnap, 360 derecelik döndürme mekanizmasıyla dikey ve yatay mod arasında geçiş yapmayı kolay hale geliyor.

akıllı telefon

Büyük ekran boyutlarına sahip olan akıllı telefonlarda ekranın üst kısımlarındaki bir butona tıklamak oldukça zor olabiliyor. Ohsnap buna da çözüm sunarak, raylı sistemiyle birkaç santim aşağıya indirerek tıklamanızı kolaylaştırıyor.

Ürün aynı zamanda kablosuz şarj uyumlu olduğu gibi, diğer telefon tutacaklarına oranla çok daha ince olduğu için cebe koyarken sorun yaşatmıyor. Malzemeleri arasında uçak sınıfı alüminyum, çelik ve saten silikon kullanıldığını da belirtelim. Ürün aynı zamanda dört renk seçeneğini de kullanıcılara sunuyor.

https://pembeteknoloji.com.tr/akilli-telefon-bagimliliginin-tehlikeli-yuzu-20200/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz