Skype, Zoom’a rakip yeni özelliğini ekliyor

0
175 Okunma
Skype grup konusmasi ozelligi-00

Zoom salgın sürecinin en kârlı çıkan şirketlerinden birisi oldu. Kısa süre içinde dünyanın en çok kullanılan video konferans uygulamasına dönüşen Zoom bir yanda, bir yanda da yıllardır hayatımızda olan ancak Zoom kadar ivme yakalayamayan uygulamalar var. Skype elbette sevilerek kullanılıyor ve başarılı olsa da bu süreçte Zoom karşısında yenildi. Microsoft da bu yenilginin karşısında 12 kişiye kadar ulaşan Skype grup konuşması özelliği ile karşımıza çıkıyor.

Skype grup konuşması özelliği genişliyor

Zoom’un yükselişi oldukça şaşırtıcıydı ve bunun nedeninin büyük bir kısmı, Google Meet, WhatsApp ve Skype gibi normalde çok popüler olan ancak bazı beklenen ve istenen özelliklerin Zoom’da yer almasıyla alakalı.

Özellikle corona virüsü sürecinde önemli güncellemeler yapan, arayüzünü güncel tutan Zoom diğer rakiplerini bir çırpıda geçti.

Microsoft, Zoom karşısında 12 kişiye kadar ulaşabilen Skype grup konuşması özelliğini geliştirerek karşımıza çıkıyor. Bu özelliğin yanında elbette bir de arka planları da ekliyor.

Skype’ın Zoom’u yakalayıp yakalayamayacağını bilmiyoruz ancak bir diğer tarafta WhatsApp, Facebook Messenger ve Google Meet’ı yer alıyor ve yetersiz kalıyor.

Zoom görüntülü konuşma uygulamasına alternatifler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz