Çok uygun fiyatlı Redmi AirDots 2 tanıtıldı: İşte özellikler

0
401 Okunma
Redmi AirDots 2

Kablosuz kulaklıklar arasında da özellikle fiyat konusunda yaşanan acımasız bir rekabet bulunuyor. Hal böyle olunca Çin merkezli teknoloji devlerinin başarılı özellikte agresif fiyatlara sahip ürünler piyasaya sürdüğünü görüyoruz. Bunlardan birisi olan Redmi AirDots 2 tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı:

Redmi AirDots 2 dikkat çeken özellikler

Xiaomi’nin alt markası olarak bildiğimiz Redmi’den, tıpkı Xiaomi’nin Airdots kulaklıklarına tasarım olarak çok benzeyen kablosuz bir kulaklık geldi. Kısa süre tanıtılan Redmi AirDots 2’nin sade tasarımıyla ve mat siyah gövdesiyle dikkat çekiyor.

Kulak içi formda tasarlanan kulaklık, ilk etapta yalnızca siyah renkte sunuluyor. Kulaklık tek başına dört saatlik bir kullanım sunarken, şarj kutusu ile birlikte bu süre 12 saate kadar çıkıyor. Kulaklıkta 7.2 mm ses sürücülerine sahip olan kulaklık, bu noktada 14 dolarlık fiyat etiketiyle bu kulaklık oldukça dikkat çekiyor.

Kulaklık klasik olarak kablosuz kulaklıkların yaptığı gibi Xiaomi’nin dijital asistanı ile uyumlu çalışabiliyor. Bunun yanında telefon görüşmelerinde de rahatça kullanılabilen kulaklık, dış ses gürültüsünü de engelleyebiliyor olmasıyla iyi görünüyor.

Uyumaya yardımcı: Huami Amazfit ZenBuds kulaklık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz