Snapchat’in kurucusu baba oldu!

0
717 Okunma

Snapchat kurucusu Evan Spiegel, eşi Miranda Kerr ile olan evliliğinden yeni bir bebek beklediklerini duyurmuştu. Geçtiğimiz hafta bebekleri dünyaya geldi. Myles isimini verdikleri erkek bebekleri dünyaya sağlıklı bir şekilde geldiği için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

snapchat evan spiegel ile ilgili görsel sonucu

Bilindiği üzre Evan Spiegel, Snapchat Inc. kurucusudur. Şu an için net mal varlığı 3 Milyar dolardır. 2017 yılında kendisinden 7 yaş büyük Miranda Kerr ile evlenmiştir. Evlilikleri 2 yıldır süren Kerr ve Spiegel çiftinin evlilikleri, bir bebek haberi ile daha da perçinlenmiş durumda. Yaşamlarından oldukçu mutlu görünen çift bebeklerine Myles adını verdiler.

En ucuz akıllı tartı Picooc Mini İnceleme

İlgili resim

Miranda Kerr‘in ise  Instagram’da tam olarak 12,2 Milyon takipçiye ulaşan bir hesabı, aynı zamanda Kora Organics isimli organik bakım ürünleri satan bir girişimi bulunmaktadır. Instagram bio’sunda ise Snapchat kullanıcı adını tüm takipçileriyle paylaşmaktadır. Kendine bakmayı seven ve bunu bir iş ağına döndüren Miranda Kerr şu an için bebeğinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmekte fakat sosyal medyadan da uzaklaşmamaktadır. Kora Organics sayfasında da güncel kalmaya ve içerik paylaşmaya özen göstermektedir.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz