Spotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini hediye ediyor

0
192 Okunma

Spotify geçtiğimiz yıl Family abonelerine ücretsiz bir şekilde akıllı hoparlör dağıtmıştı, bu yıl da benzer bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Spotify, ABD‘de bulunan tüm abonelerine Google‘ın ‘Home Mini’ akıllı hoparlörünü ücretsiz bir şekilde hediye edecek.

Geçtiğimiz yıllarda da abonelerine hediyeler dağıtan Spotify, Google ile anlaşma yaptığı başka bir kampanya ile geri döndü. Dünyanın lider konumda bulunan müzik şirketi, bu kez tüm abonelerine Google Home Mini akıllı hoparlör dağıtacak.

iPhone 11 ailesinin şaşırtıcı su altı performansı testi

Ülkemizde bu teklif geçerli olmayacak

Ama maalesef ki ülkemizde bu teklif geçerli olmayacak, ABD’de hem yeni hem de mevcut Spotify Premium ve Spotify Premium Family abonelerini kapsayacak. Bu noktada ABD kullanıcıları için Spotify Premium üyeliği 10 dolardan ve Spotify Family üyeliği ise 15 dolardan satılıyor. Ücretsiz olarak verilen ve taşınabilir olan Google Home Mini akıllı hoparlörün fiyatı ise yaklaşık 50 dolar.

Spotify Google Home Mini ile ilgili görsel sonucu

Google Home Mini’ ye sahip olmak için koşullar

Şu anda daha geniş bir kitleye ulaşan bu kampanyanın tabii ki belirli koşulları bulunuyor. Bu noktada geçtiğimiz yıl kampanyadan yararlanıp Home Mini hediyesinden yararlanan aboneler, bu yıl ikinci hoparlörü ne yazık ki alamayacaklar.
Bu tekliften yararlanabilmek için yerine getirilmesi gereken bir başka koşul ise tam abonelik şartlarını sağlamak. Yani deneme aboneliğine sahip olanlar, indirimli aboneliği olanlar veya Spotify’a üçüncü bir taraf aracılığıyla abone olanlar, Spotify’ın ücretsiz olarak dağıttığı Google Home Mini’lere sahip olamayacaklar.

Spotify Google Home Mini ile ilgili görsel sonucu

22 Ekim’de başlatılan ve yalnızca ABD Spotify kullanıcılarının yararlanabildiği bu kampanya için belirlenmiş bitiş tarihi 15 Kasım. Ancak kampanya stoklarla sınırlı olduğu için Spotify, stoklar tükendiğinde kampanyayı sona erdirme hakkına da sahip.

Huawei Mate X’in satış fiyatı açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz