Huawei Mate X’in satış fiyatı açıklandı

0
320 Okunma

Katlanabilir akıllı telefonların başında gelen ve ilk temsilcilerinden biri olan Huawei Mate X akıllı telefonlarının bir türlü piyasaya sürülmemesi, telefonlar hakkında fazlaca soru işaretleri oluşmasına zemin hazırlamıştı. Yeni akıllı telefonların ne zaman satışa çıkacağı ve net fiyat bilgisi de verilmemişti.

Facebook, 1 yıllık maratonu başlattı

İşte beklenen açıklama geldi

Huawei Mate X akıllı telefon modelinin fiyatı ve çıkış tarihi resmen belli oldu. Tamamen katlanabilir bir akıllı telefon modeli olmasıyla birlikte, alanında ilk özelliği taşıyan seriler arasında yer alan telefonun, önümüzdeki ay satışa çıkacağı öğrenildi.

Huawei Mate X Satış ile ilgili görsel sonucu

Huawei Mate X fiyatı nedir?

Bu yeni akıllı telefonların önümüzdeki ay satışları başlamış olacak. Satışların başlamasının ardından fiyat konusunda da yeni bilgiler edinildi. Öğrenilenlere göre telefonların satış fiyatı 2400 dolar olacak. Benzer akıllı telefon modelleriyle karşılaştırıldığı zaman fiyatın oldukça yüksek olduğunu söylemek kaçınılmaz.

Akıllı telefon modellerinin 5G desteğine sahip olması da yine önemli avantajları arasında yer alıyor. Huawei Mate X akıllı telefon modelinin hangi ülkelerde satışa çıkacağı konusunda ise henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

Apple’den yeni yıl sürprizi “artırılmış gerçeklik gözlük tasarımı”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz