Snapchat Plus kullanıcı sayısısı ile kendine ispatladı!

0
119 Okunma
Snapchat Plus

Sosyal medya platformları arasında rekabette geriye düşen Snapchat, geçtiğimiz aylarda ücretli abonelik sistemini duyurmuştu. Farklı avantajlar sunan Snapchat Plus aboneliğinin ilk sonuçları geldi. Abone sayısına bakılırsa kullanıcılar platformun yeni hizmetinden memnun görünüyor.

Snapchat Plus 1 milyon aboneyi geçti

Snapchat Plus

Sosyal medya dünyasına girdiğinde kullanıcıların dikkatini çeken Snapchat, özelliklerinin kopyalanmasıyla geride kalmıştı. Hala gençler arasında yaygın olarak kullanılan platform, özelliklerini geliştiremeye devam ediyor. Plus adını verdiği ücretli bir abonelik sistemi sunan mobil uygulama, kullanıcıların kalbini almayı başarmış görünüyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Snapchat Plus kullanıcı sayısı 1 milyona ulaştı. Oldukça uygun bir fiyata abone olabileceğiniz ücretli seçenek henüz küresel olarak yaygınlaşmadı. ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi belli yerlerde aktif olmasına rağmen yüksek bir kullanıcı sayısına ulaşan Snapchat, durumdan memnun görünüyor. 4 dolar gibi bir ücrete sahip olabileceğiniz plus abonelik sistemi henüz ülkemizde de aktif değil.

Spotify’dan yeni abonelere büyük hizmet!

Birçok avantajı beraberinde getiren Snapchat Plus ile deneysel özelliklerden erken faydalanabilirsiniz. Ayrıca “En iyi arkadaş” sabitlemesi gibi seçenekler sunan hizmet, uygulama simgesini değiştirmenize de imkan tanıyor. Farklı avantajlar sunan sistemin ilginç yanı hala reklam gösteriyor olması. Genellikle ücretli servislerde reklamlara maruz kalmayız. Fakat Snapchat bunun bir gelir kaynağı olduğunu ve kaldırmayacaklarını ifade ediyor.

Özelliğin henüz küresel olarak kullanıma sunulmamasına rağmen yakaladığı başarı dikkat çekti. Siz ülkemize sunulmaya başladıktan sonra Snapchat Plus aboneliği satın almayı düşünüyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz