Spotify’dan yeni abonelere büyük hizmet!

0
192 Okunma
spotify

Çevrimiçi müzik platformu Spotify, Türkiye kullanıcılarına müjdeli bir haber sundu. Bir süredir aktif olmayan ilk 3 ay ücretsiz Premium aboneliği yeniden aktif hale geldi. İşte kullanıcıların yüzünü güldürecek sistemin ayrıntıları.

Spotify yeni abonelere ilk 3 ay ücretsiz olacak

ücretsiz spotify

Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de sevilerek kullanılan Spotify, bir süredir yenilikler kazanmaya devam ediyor. Platform geçtiğimiz günlerde abonelik fiyatlarında artışa gitmişti. Güncel fiyatlara göre en düşün Premium aboneliği 20,99 TL olarak duyuruldu. Son zamanlarda sürekli yeni özellik haberi ile gündeme gelen platform kez potansiyel müşterileri için bir hizmetin kapılarını yeniden araladı. Geçmişte yeni abonelere çeşitli avantajlar sunan platform Türkiye kullanıcıları için ilk 3 ay ücretsiz seçeneğini sunuyor. Kampanyadan daha önce Premium abonelik kullanmamış hesaplar faydalanabilecek. Sonrasında seçtiğiniz abonelik türü üzerinden hizmet alamaya devam edeceksiniz.

Yeni kullanıcılara bu sayede ulaşmayı hedefleyen Spotify; daha önce servisten yararlanmayan kişiler için bir deneme fırsatı sunmuş olacak. Eğer siz de Premium abonelik kullanmadıysanız ve avantajları merak ediyorsanız şimdi abone olabilirsiniz.

Spotify geçtiğimiz günlerde yeni bir hizmet üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Türkiye için adımların yeni atılacağı bu sisteme göre platform üzerinden konser bileti satışı yapılacak. Şimdilik belirli ülkelere hizmet verecek olan bu sistem, sanatçı ile hayran arasında bir köprü kuracak. Yeni özellik testlerin bitmesinin ardından Türkiye için de geçerli olacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz