Sofia Vergara ‘Griselda’ Netflix Dizisi geliyor

0
460 Okunma

Narcos serisinin başarısının ardından Netflix, Griselda Blanco liderliğindeki uyuşturucu imparatorluğu hakkında başka bir biyografik diziye başlayacağı duyuruldu. Yeni sınırlı dizi Mart 2022’den beri çekiliyor ve yakında çıkacak Griselda dizisi hakkında bildiğimiz her şey hakkında en son bilgiler haberimizin devamında.

Disney’den Netflix’i şaşırtan durum!

Yeni Netflix Griselda dizisinin detayları ortaya çıktı

Gösteriyle ilgili haberler ilk olarak geçen Kasım ayında Illuminerdi’nin aynı ekiple bir Narcos ekibi tarafından geliştirildiğini bildirmesiyle geldi. Günler sonra, dizinin geliştirilmekte olduğunu da bildirildi. Bundan sadece bir gün sonra Netflix resmi olarak başlığı açıkladı, ancak “iki gösteri arasında hiçbir ilişki veya geçiş olmadığını” vurguladı.

Griselda’nın ekranlarımıza gelmesi uzun zaman aldı. Netflix’in ilk PR yayınına göre, Latin World Entertainment’ın diziyi alması sekiz yıl sürdü. Ingrid Escajeda, projenin showrunner’ı, yazarı ve yürütücü yapımcısı olarak bu dizide karşımıza çıkıyor. Önceki çalışmaları arasında baş yapımcı olarak Empire , Justified , Sneaky Pete ve Better Off Ted projeleri var.

Netflix’in yeni dizisi The Sandman’in 7. ve 8. bölümlerini yöneten Andrés Baiz, Griselda’nın altı bölümünün tamamını yönetecek . Diğer yönetmenlik yaptığı çalışmalar arasında ise hem Narcos hem de Narcos: Mexico’daki bölümlerin yanı sıra 2013’ün Roa ve 2011’in The Hidden Face bölümleri yer alıyor.

 

Proje hakkında konuşan Newman, “Griselda Blanco, uzun zamandır Sofia için bir tutku projesi ve ona ve LatinWe’deki ortaklarına bu hikayeyi anlatmasına yardımcı olmamız için bizi seçtikleri için minnettarız. Sofia parlak bir yetenek ve onun tutkusu, Doug ve Ingrid’in fantastik hikayesi ve yönetmenlikteki muhteşem Andrés Baiz ile birleştiğinde, izleyicilerle paylaşacağımız çok heyecan verici bir dizimiz olduğu anlamına geliyor.” dedi.

Griselda Blanco , Pablo Escobar, Osiel Cárdenas Guillén, Al Capone ve El Chapo gibi isimlerle kıyaslandığı listelerde adı sıklıkla geçen , tarihin en kötü şöhretli uyuşturucu baronları arasında yer alıyor. Bu sınırlı dizi, gerçek dünyadaki olaylara ne kadar sadık olacağı henüz bilinmese de, beyaz perdeye gelen hikayesi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz