WhatsApp istenmeyen gruplara son verecek yeni özellik sunuyor

0
134 Okunma

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların konforunu arttırma konusunda kararlı. Yeni özellikleri ile grup kurmaları kolaylaştıran platform, gruplardan rahatsız olacak kullanıcıları da düşündü. İşte yeni özellik hakkındaki detaylar.

Gruplardan sessizce ayrılma dönemi geliyor

WhatsApp bir süredir üzerinde çalıştığı Topluluklar özelliği ile grup kurmaları kolaylaştıracak. Özellikle büyük iş ve okul grupları kurmak isteyenlere yarayacak bu özellik; içerisinde numara kayıt derdi olmadan davet ile grup kurma özelliğini beraberinde getiriyor. Grupların artacağı bu dönemde mobil uygulama üreticisi kullanıcıların muhtemel isteklerini de baştan yanıtlıyor. WABetaInfo tarafından yayınlanan bir içeriğe göre artık WhatsApp gruplarından ayrıldığınızda bunu tüm grup bilmeyecek. Sessizce gruplardan ayrılabileceksiniz. Nasıl mı? Eskiden gruptan ayrılan kişi hakkındaki mesaj ekranında bir bildirim yayınlanıyordu. Bu sayede grup girip çıkan kişileri kontrol edebiliyordunuz. Yeni özellik ile birlikte artık gruptan çıktığınızda bu bildirim mesaj ekranına düşmeyecek. Şimdilik sadece masaüstü sürümünde görüntülenen özellik ile ilgili bir de ekran görüntüsü yer alıyor.

Whatsapp gruptan sessizce ayrılma

Henüz özellik mobil tarafta kullanıma sunulmadı. Kullanıcıların işini kolaylaştıracak bu özellik ile artık gruplardan sessiz sedasız ayrılmak mümkün olacak. Şimdilik özelliğin ne zaman geleceği ve hangi grupları kapsayacağı hakkında net bilgiler yer almıyor. İlerleyen günlerde ayrıntılar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

WhatsApp son dönemlerde birçok yenilik yaptı. Platform kullanıcıların rahat ve hızlı mesajlaşmasını sağlamak için özelliklerini geliştirmeye devam ediyor. Sizce WhatsApp’a gelmesi gereken en önemli özellik hangisi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz