Somfy’den uzaktan kumada ile açılan perde teknolojisi!

0
327 Okunma
somfy

Ev dekorasyonunun ve estetiğinin en önemli parçası olan perdeler bugün gelişen teknoloji ile hayata konfor da katıyor. Motorlu perde teknolojisi ile perdeler, yerinizden kalkmadan, sadece uzaktan kumanda ya da akıllı telefona basit bir dokunuşla açılıp kapatılabiliyor. Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markalarından Somfy, bu teknolojiyi evlere, ofislere ve tüm yaşam alanlarına taşıyan firmalarda biri.

somfy

Tüm perdeler, bu teknoloji ile motorlu perdelere dönüşebiliyor. Motorlu sistemler sayesinde, perdeleriniz akıllı telefonunuzla veya tek bir uzaktan kumandayla kolayca kontrol edilebiliyor. Perdeleriniz çaba sarf etmeden, düzgünce hizalanıyor ve yıpranmaları önleniyor. Somfy kablosuz motorlu sistemleri sayesinde, elektrik bağlantılarına da gerek kalmıyor. Ayrıca sessiz motorlar sayesinde evinizde rahatsız edici gürültüler oluşmuyor.

Evde değilken de perdelerin kontrolü sizde!

Somfy motorlu perde sistemleri, birçok avantajı daha beraberinde getiriyor. Somfy kumandasındaki “MY” fonksiyonu ile tek bir tuşa basılarak evdeki tüm perdeler önceden ayarlanmış favori konumuna gelebiliyor. Ayrıca; Somfy’nin akıllı ev çözümleri TaHoma ve Connexoon ile de uyumlu olduğundan, perdeleri evde değilken bile kontrol etmek mümkün oluyor.

Messenger ve Instagram entegrasyonu Türkiye’de de kullanıma açıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz