Messenger ve Instagram entegrasyonu Türkiye’de de kullanıma açıldı

0
663 Okunma
Messenger ve Instagram DM

Messenger ile Instagram DM özelliklerini birleştiren sosyal medya devi Facebook, Instagram mesajlaşmayı Messenger ile entegre etti. Bu özellik ile Facebook’un kullanıcıları artık Instagram kullanıcılarına, Instagram kullanıcıları da Facebook kullanıcılarına mesaj gönderebilecek. Facebook’un Ağustos ayında test etmeye başladığı, uygulamalar arası mesajlaşma özelliği bugünden itibaren Türkiye’de de kullanıma açıldı. 

Messenger ve Instagram DM

Messenger ile Instagram DM resmen birleşti!

Böylelikle, Instagram üzerinden gönderilen mesajlar ve görüşmeler Instagram uygulamasında kalırken, Messenger kullanan kişiler Instagram’daki arkadaşlarına ve aile bireylerine uygulamayı indirmeden mesaj gönderebilme imkanına sahip olabilecekler. Böylece aynı şekilde, Instagram kullanıcıları da Messenger’daki kişilere erişebilecek. Ayrıca Instagram ve Messenger’a yeni üye olmuş kişiler ise, ortak mesajlaşma deneyiminden otomatik bir şekilde faydalanabilecek.

Bununla birlikte, Messenger’daki özel bir mesaja cevap verebilme ve mesaj iletebilme kişiselleştirilebilecek. Sohbet renkleri ve temaları gibi özellikler de Instagram kullanıcıları tarafından seçilebilir olacak.

Facebook Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Derya Matraş, konu ile ilgili şunları söyledi: 

“Halihazırda bir milyardan fazla insan aile ve arkadaşlarıyla paylaşım yapmak, vakit geçirmek ve kendilerini ifade etmek için Messenger’ı kullanıyor. Biz de bu sebeple Messenger ve Instagram deneyimlerini birleştirerek Messenger’ın sahip olduğu en güzel özellikleri Instagram’da da erişilebilir kılmak istedik. Bu yeni güncellemeyle birlikte, umuyoruz ki topluluğumuza sevdiklerine ulaşmak için hangi uygulamayı kullanacaklarını düşünmelerine gerek kalmadığı ve bağlantı kurmanın daha da kolaylaştığı bir mesajlaşma deneyimi sunacağız.”

 

iPhone 12 serisinin çerçevesi kullanıcıların ellerini yaraladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz