Sonsuz enerjiye sahip Garmin Forerunner 955 Solar tanıtıldı!

0
369 Okunma
Garmin Forerunner 955 Solar 3

Giyilebilir teknoloji denilince akla ilk akıllı saatler geliyor. Bu pazarın en değerli ismi hiç şüphesiz Garmin. Marka bugün iki yeni akıllı saatini tanıttı. Saatlerden bir tanesi sonsuz bir enerjiye sahip. İşte güneş enerjisi ile şarj olabilen Garmin Forerunner 955 Solar akıllı saatin özellikleri.

Garmin Forerunner 955 Solar özellikleri

Garmin Forerunner 955 Solar

Garmin bugün akıllı saat koleksiyonuna yenilerini kattı. Forerunner 955 Solar, Forerunner 955 ve Forerunner 255 olarak isimlendirilen akıllı saatlerin özellikleri birbirileri ile benzerlik gösteriyor. Fakat Forerunner 955 Solar modeli tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu akıllı saat güneş enerjisi ile şarj olabiliyor.

Garmin Forerunner 955 Solar

Koşuculara özel olarak geliştirilen bu akıllı saat; güneş ile şarj olma özelliği ile markanın ilki arasında yerini aldı. Model, ön kısma yerleştirdiği Power Glass camı ile güneş ışınlarından faydalanabiliyor. Normal şekilde de şarj olabilen modelin, güneş sayesinde ömrü daha da uzuyor. Yapılan açıklamaya göre akıllı saat modeli GPS modunda 49 saat, GPS kapalıyken 20 günlük kullanım ömrü vadediyor. Sporcular için özel bir yere sahip olacak akıllı saat birçok aktivite ve sağlık takibini yapabiliyor. Sporcular için büyük anlam taşıyan kalp atış hızı değişkenliği özelliği bulunan Garmin Forerunner 955 Solar, kalbinizi ve sizi zorlayan durumlarda otomatik olarak dinlemeniz için size uyarı verir. Bu konu hakkında yapılan açıklama şu şekilde;

“Fiziksel efor harcarken kalp atış hızı artar ve kalp atış hızı değişkenliği azalır. Atış düzenliliği söz konusu olduğunda kalplerimiz saat gibi çalışmaz. Kalp atış hızı değişkenliği farklı kalp atışları arasındaki aralığı gösterir ve otonom sinir sistemi etkinliğinin kalp üzerindeki etkisini yansıtır. Fiziksel efor harcarken kalp atış hızı artar ve kalp atış hızı değişkenliği azalır. Bunun aksine sessiz sakin kitap okurken veya uyurken vücudunuz rahatladığı için kalp atış hızınız çoğu zaman daha düşük olur ve kalp atış hızı değişkenliğiniz daha yüksektir. Zorlu fiziksel egzersiz ve ağır ruhsal stres gibi etkenler, istirahat halindeki normal seviyenize kıyasla kalp atış hızı değişkenliğinizi düşürebilir. Bu durum vücudunuza çok yüklendiğinizi ve dinlenmeniz gerektiğini gösterir.”

Netflix ortak kullanılan hesaplar için ek ücret alamaya başladı!

Akıllı saat 600 dolar gibi bir fiyata alıcıları ile buluşacak. Modelin diğer versiyonlarında bu fiyat daha uygun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz