WhatsApp “Mesaj düzenleme” özelliği için düğmeye bastı

0
106 Okunma
Whatsapp mesaj düzenleme

Yaşanılan olaylara rağmen hala mesajlaşma uygulamaları arasında zirvede kalmayı başaran WhatsApp; kullanıcılarını sevindirecek yeni bir özellik haberi ile gündeme geldi. Ortaya çıkan bilgilere göre uygulamaya mesaj düzenleme özelliği gelebilir.

Sonsuz enerjiye sahip Garmin Forerunner 955 Solar tanıtıldı!

Hayaller gerçek oluyor. WhatsApp’a mesaj düzenleme özelliği geliyor!

WhatsApp zaman zaman bazı özellikler üzerinde çalışır fakat bunları kullanıcılara sunmaya bilir. Bundan 5 yıl önce gündeme gelen mesaj düzenleme özelliği de aynı şekilde konuşuldu fakat kullanıma sunulmadı. Şimdi ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp bu konu hakkındaki testlerine yeniden başladı. Sevindiren haber yine her zaman ki gibi WABetaInfo’dan geldi. Bununla ilgili bir de ekran görüntüsü yer alıyor. Görseli aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Whatsapp mesaj düzenleme

Harf hataları, kelime hataları, yanlış yazılan mesajlar gibi birçok soruna çözüm olacak bu yeni özellik sayesinde artık bir karmaşa ortadan kalkacak. Görselden anlaşıldığı kadarı ile gönderilen mesajın üzerine tıklandığında yukarı kısımda artık bilgi ve kopyalamanın yanında düzenleme seçeneği de yer alacak. Daha önce gelen mesaj silme özelliği sayesinde birçok kullanıcının yüzü gülmüştü. Mesaj düzenleme özelliğininde onun gibi belli bir süreye bağlı olması bekleniyor. Özellik ile ilgili henüz ayrıntılar net değil. Örneğin düzenlenen mesajın aslını gönderilen kişinin görüp göremeyeceği hakkındaki bir bilgi yer almıyor. Yukarı da ki ekran görüntüsü Android bir cihazdan alındı. Fakat özelliğin yakın zaman da iOS ve masaüstü için de test edilmesi bekleniyor. Şimdilik geliştirme aşamasında olan özelliğin Beta testlerini merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz