Sony 90’ların vazgeçilmez teknolojisi Walkman modellerini tanıttı

0
396 Okunma
sony walkman

Henüz teknoloji bu kadar gelişmemişken neyle müzik dinlediğinizi hatırlıyor musunuz? Radyo ve televizyon haricinde kişisel müzik aracımız 90’lı yıllarda Walkman cihazlardı. Basit, sadece radyo dinleyebildiğiniz bu küçük aletler teknolojinin gelişiminden etkilenerek çok farklı özelliklere kavuştu. Bu konuda çalışmalarını sürdüren Sony, iki yeni Walkman modeli ile karşımızda. İşte detaylar.

Ruhu müzikten beslenenlere özel en iyi pikap önerileri

Sony iki yeni Walkman modelini tanıttı

Sony Walkman

Teknoloji şirketi NW-WM1AM2 ve NW-WM1ZM2 isimli iki yeni Walkman modelini tanıttı. Birbirleri ile hemen hemen aynı özelliklere sahip yeni modeller, şimdiye kadar ki en iyi Sony Walkman modelleri oldu. farklı iki model öncelikle dahili depolama farklılıkları ile öne çıkıyor. İlk model 256 GB depolama alanına sahipken, ikinci model 128 GB depolama alanına sahip. Bu iki cihaz içinde avantajlı bir seçenek var. Cihazların kapasitesini isterseniz microSD kart ile arttırabiliyorsunuz. İki modeli birbirinden ayıran bir diğer özellik ise dış katmanlarında kullanılan malzeme. NW-WM1ZM2 modelinde kaplama olarak “oksijensiz bakır” kullanılırken diğer modelde alüminyum kaplama var.

Gelelim cihazların sunduğu performansa. İki modelde size 40 saatlik dinleme performansı sunuyor. Ayrıca bu ürünlerin kablosuz kulaklık ile yüksek çözünürlüklü ses desteğine sahip. Tasarım olarak benzer yapıya sahip iki modelde 5 inç dokunmatik ekran ve 1280*720 piksellik çözünürlüğe sahip. Ayrıca modellerde fiziksel tuşlar da yer alıyor. 2022 Nisan ayında satışa sunulması beklenen bu nostaljik ürünlerin fiyatları ise şu şekilde;

  • Sony Walkman NW-WM1AM2 için 1.399 euro
  • Sony Walkman NW-WM1ZM2 3.699 euro

Fiyatları oldukça yüksek olan bu ürünler, nostalji merakı olanların ilgisini çekiyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz