Sony PlayStation 5 ve tanıtılan aksesuarları

0
305 Okunma
Sony PlayStation 5

Sony dün Türkiye saatiyle 23.00’da bir canlı yayın etkinliği ile birlikte hem PlayStation 5’in hakkında bilgiler verdi hem de oyunları gösterdi. Saatlerce süren etkinliğin sonlarına doğru tasarımının belli olduğu Sony PlayStation 5, kısaca gösterildi ve çok bir detay verilmeden canlı yayın sonlandırıldı. Birçok kullanıcının sosyal medya hesaplarına sarılarak bu durumu eleştirmesine maruz kalan Sony’nin bir de PS 5 tasarımı çok konuşuldu.

Sony PlayStation 5

Sony PlayStation 5 ve tanıtılan aksesuarları

Sony’nin yeni oyun konsolu tıpkı DualSense kontrolcüsü gibi beyaz renklere sahip ve ince tasarımsal çizgilere sahip. Dikey olarak konumlandırılan ama isteğe göre yatay olarak da kullanılabilen oyun konsolu için sosyal medya üzerinden de birçok espirili paylaşım yapıldı.

PlayStation 5’in tasarımını beğenmeyen bazı kullanıcılar oyun konsolunu dosya klasörüne benzetti. Bazıları ise işleri iyice farklı yerlere çekerek Yüzüklerin Efendisi’den Saruman’ın dev kulesine benzetti.

Sosyal medya üzerinde kitleleri ikiye bölen bu tasarımın yanında çok şık PS 5 için aksesuarlar da tanıtıldı. Yine beyaz ve siyah tasarımın ağırlıkta olduğu bu aksesuarların ışıklandırmasında mavi kullanılmış.

İşte dikkatleri çeken PlayStation 5 ve aksesuarlarının tamamı:

Sony PlayStation 5

Sony PlayStation 5

PlayStation 4 ile çocuklarınızın oyun zamanını yönetin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz