Snapchat’ten yepyeni bir uygulama Minis ile tanışın

0
655 Okunma
Snapchat Minis

Snapchat hayatımıza ”hikayeler” kavramını sokmuş bir mobil uygulama. Aylık milyonlarca kullanıcıya ulaşan Snapchat eskisi kadar popüler olmasa da yenilediği arayüzü, güncellemeler ile eklenen yeni filtreler ile yeni kullanıcılar kazanmak için çabalıyor. Bu çabanın bir sonucu olarak Snapchat Minis için tanıtım yapıldı. Bu uygulama sayesinde Snapchat içinde başka uygulamalar açılabilecek.

Snapchat Minis

Snapchat Minis tanıtıldı

Snapchat, Minis’i, kullanıcıların bir Snapchat penceresinde birden fazla deneyime olanak tanıyan bir minyatür uygulamalar paketi olarak tanıttı.

Snapchat’deki sohbet penceresine entegre edilecek olan Minis, kullanıcıların HTML kullanarak üçüncü taraf geliştiriciler tarafından yapılan minyatür uygulamaları kullanarak sinema bileti satın almalarına, arkadaşlarıyla sohbet etmelerine ve tek başına meditasyon yapmalarına olanak tanıyor.

Snapchat YouTube hesabı üzerinden paylaştığı tanıtım videosu ile de uygulamanın nasıl olacağını göstermiş oldu. Zaten Snapchat içinde platforma özel olarak hazırlanan oyunları oynayabiliyorsunuz. Buna ek olarak artık oyunlara ek olarak başka uygulamaları da kullanabileceksiniz.

Tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmeyen uygulamanın bu adımla kullanıcı sayısını artırması hedefleniyor.

Snapchat beklenen o özelliği erken devreye sokuyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz