Sosyal medya alarmı: Gucci mankenleri gündem oldu!

0
6.010 Okunma
Gucci Armine Arutyunyan

Dünyaca ünlü Gucci, dönem dönem çalıştığı mankenler ile adından söz ettiriyor. Ancak yakın zaman önce Instagram hesabından yeni mankenlerini paylaşan Gucci, güzellik standartlarının dışında seçtiği modelleriyle sosyal medyanın gündemine oturmuş durumda.

Dünyaca ünlü olan moda markaları olan Victoria Secret, Chanel, Versace ve benzeri birçok marka modellerini bilinen ve kabul görmüş güzellik standartlarına göre seçiyor. Ancak yakın zaman önce İtalyan giyim markası olan Gucci, seçtiği yeni mankenlerini Instagram hesabından paylaştı.

Gucci mankeni Armine Arutyunyan’ın fotoğrafı gündem oldu

https://www.instagram.com/p/B282VRBgAfl/

Markanın paylaştığı modeller arasında 23 yaşındaki ermeni model Armine Arutyunyan dikkat çekti. Bize dayatılan güzellik algılarının dışında bir yüze sahip olduğu için sosyal medyada eleştirilen mankenin sosyal medya hesabı da oldukça merak edildi ve Google’da en çok aranan isimler arasına girdi.

Gucci’nin podyumunda gördüğümüz genç manken Armine Arutyunyan, yüzünde hiç makyaj olmamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü İtalyan devi yakalamak istediği ivmeyi Ermeni manken ile tutturmuş gibi duruyor. Bu yıl markanın reklam yüzü olacak Armine Arutyunyan, ilerleyen günlerde gündemimize daha çok girecek gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz