Hızlı şarjlı ve kör nokta uyarı sistemli e-bisiklet Calamus One

0
508 Okunma

Hızlı şarjlı ve kör nokta uyarı sistemli e-bisiklet Calamus One ultrabike olarakta geçen e-bisiklet tasarımının güzelliği, acımasız mükemmellik arayışını içinde barındırıyor. Her tasarımcı, kullanıcılar için en iyi olduğunu düşündüğü şeyi yerine getiren ve sadece şaşırtıcı bir çeşitlilik ortaya çıkaran bir ürün tasarlar. Bunu e-bisikletler hakkında yazdık, çok sayıda özelliğini kapsayan, Calamus One, tıpkı bu bisikletler gibi, fark yaratan muhteşem bir e-bisiklet…. İlk etapta tartışmasız gördüğüm özelliklerle geliyor, sadece e-bisikletlerde değil, genel olarak otomobillerde.

Bir e-bisiklet değil bir ultrabike olarak adlandırılan Calamus One, bir e-bisiklet alıp motorunu yükseltmek yerine bilinçli bir şekilde tasarlandı. Örneğin, bisikletin arkadan yaklaşan bir hız arabasını tanımlayabilen arkaya yerleşik yakınlık sensörleri olduğu gerçeğini alın. Kör Nokta Yardımı olarak adlandırılan bu sensörler, bir aracın size tehlikeli bir şekilde ne zaman yakın olduğunu bilir ve sizi diğer yöne yönlendirmek için dokunaklı bir geri bildirim verir. Calamus One ayrıca parmak izi sensörünün her yerde bulunan gücünü bisikletinize sokan ve yalnızca kayıtlı parmak izlerine sahip kişilerin kilidini açıp kullanabildiğinden emin olan bir biyometrik kilit açma işlevi ile birlikte gelir. Dahili bir hırsızlık alarmı, bir başkasının telefonunuza bir uyarı göndererek e-bisikletle karışmaya çalışıp çalışmadığını öğrenmenizi sağlar.

Instagram için yeni dönemi başlıyor

Sürücüyü tanıyan bir e-bisiklet

Calamus One, panterin anatomisinden ipucu alan, hem minimal hem de kaslı bir form oluşturmak için koyu çizgiler kullanan, oldukça şık görünümlü bir e-bisikletE-bisiklet, çerçevenin içinde aynı hizada oturan batarya da dahil olmak üzere tüm elektronik aksamları çerçevesine entegre eder ve yeniden şarj edilmesi gerektiğinde sökmenizi sağlar. Ultrabike‘ın diğer e-bisikletlere olan üstünlüğü aynı zamanda bisikletin kilidini açmak için parmak izi sensörünü destekleyen gösterge paneli ve Android‘i çalıştıran bir ekranla birlikte gelir; Bir bisiklete daha az benzeyen ve bir arabaya daha çok benzeyen bir gezinme deneyimi için haritalar… Parmak izi sensörü, Calamus One’ın sürücü profili özelliğini, oturum açma ve panele binme istatistiklerinizi görüntülemenizi sağlayan özelliğine bağlar.

Sonuçta, ultrabike de bir performans merkezidir. Bafang’dan ultra tahrikli orta motorlara ve Gates’den karbon kayışlara sahip olan Calamus One, tek bir şarjla maksimum 60 mil (100 km) ve maksimum 28 mil / s (45 km / s) hıza varan bir aralık sunar. Calamus One, motorları 250W ila 500W arasında değişen üç farklı modelde ve son olarak ultrabike’ın kabiliyetlerini maksimum 20.5 kilogramda toplayan 750W’lık bir versiyonla geliyor.

Şık tasarımıyla akıllı telefon tutacağı

Elektrikli bisikletlerin geleceği

Elektrikli bisikletlerden beklenenlerin ötesine geçen Calamus One, kesinlikle “ultrabike” unvanını hak ediyor. Kör Nokta Yardımı veya biyometrik kilidini açma, hatta gidonlara entegre göstergeler gibi tamamen farklı bir DNA sağlayan özelliklerle Calamus One, iki tekerlekli araçlarından ne beklemeleri gerektiği konusunda yeni bir eşik … Bunun yeterli olmadığını düşünüyorsanız, Calamus One’ın şimdiye kadarki en gelişmiş elektrikli bisiklet deneyimi için kendi bağlantıları  Smart Helmet ile eşleştirebilirsiniz!

Sürüş düzenine göre otomatik vites değiştirme.

Tasarımcı: Kunal Momaya

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz