Sosyal medyada profil resminizi ne sıklıkla değiştirmelisiniz?

0
288 Okunma

Akıllı telefonlarımızda birçok mobil uygulama yer alıyor. Sosyal medya trendlerini öğrenmek için ister istemez farklı platformlarda hesaplar açıyoruz. Bu sosyal medya uygulamalarına kayıt yaparken hesap adının dışında en dikkat çekici olan ikinci adım profil resmi oluyor. Peki sosyal medyada profil resminizi ne sıklıkla değiştirmelisiniz?

Sosyal medyada profil resmi değişimi ne sıklıkla olmalı?

  • Görünüşünüz önemli ölçüde değiştiğinde 

sosyal medya profil resmi

Hesap oluşturduğunuzda profil resmi eklemenin amacı insanların sizi tanımasıdır. Sizi tanıyan kişiler bu sayede sosyal medya hesabınızı bulur ve takip eder. Aynı zamanda hesabınıza yüklediğiniz profil resmi dış görünümünüz hatta paylaşımlarınız hakkında ipucu verir. Sosyal medya hesabınızda bulunan resmin şu anda sizin görünümünüzle alakası yoksa değiştirme zamanı gelmiş olabilir.

  • Diğer hesaplarda aynı fotoğraflar kullanıldığında 

Daha önce fark etmemiş olabilirsiniz ama birden fazla sosyal medya hesabı kullanıldığında genellikle tümünün profil fotoğrafları aynı oluyor. Hesapların türüne göre farklı profil fotoğrafları kullanmak da daha aktif olduğunuzu gösterir.

  • Aradan fazla zaman geçmiş olduğunda 

Bazı fotoğrafları çok severiz. O fotoğraflar ya unutulmaz bir güne aittir ya da sevdiğimiz biri o fotoğrafı çekmiştir. O fotoğrafı ne kadar beğensek de aradan zaman geçtiğinde sosyal medyadaki aktiflik için değiştirilmesi gerekiyor.

Tabii ki fotoğraf değiştirme ile ilgili bir kural yok. İstediğiniz zaman istediğiniz şekilde sosyal medya hesaplarınızdaki profil fotoğraflarını değiştirebilirsiniz. Haberdeki önerilerimiz yalnızca hesaplarınızı aktif tutmanıza yardımcı olacaktır.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz