Sosyal medyanın gücü yine kanıtlandı!

0
231 Okunma
sosyal-medyanin-gucu-yine-kanitlandi

Sosyal medya kimi zaman kafa dağıtmak için girdiğimiz, kimi zaman ise gündemden haberdar olmak için uğradığımız bir durak. Ama bazı zamanlarda yaşanan zorlu süreçlerin de sesi olabileceğimiz kocaman bir dünya. Sosyal medyanın gücü diyoruz ve buna en yakın örnek dün Avcılar’da Okan Metin kız arkadaşına laf attı iddiasıyla otizmli 18 yaşındaki  bir genci dövdü. Genç çocuğun yüzünde ve vücudunda yaralar olmasına rağmen sanık serbest bırakılmıştı. Daha sonra gencin dayısı ve annesi bu duruma sessiz kalmak yerine sosyal medya hesaplarından bu olayı paylaştılar.

https://twitter.com/ugurpasazade/status/1237016057040310275?s=20

Ailenin sessiz kalmayıp, sosyal medya aracılığı ile duyurması bir çok kişinin bu olaydan haberdar olmasını sağladı. Bu durum sonrası birçok Twitter kullanıcısı, zanlı Okan Metin’in serbest kalmasına tepki gösterdi. Olay kısa sürede gündeme oturdu.

Zanlı Okan Metin tekrar göz altında

Sosyal medya yine gücünü gösterdi. Twitter kullanıcıların attıkları tweetler sayesinde zanlı tekrardan göz altına alındı. Emniyette ifade veren zanlı, adliyeye sevk edildi. Bu gelişme ise sosyal medyanın sadece eğlence platformu olmadığının yeri geldiğinde büyük bir güç olduğunun da göstergesi.

Cardi B’nin Instagram’da tanıttığı detoks çayı ceza yedi!

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz