Sosyal medyanın yeni akımı!

0
756 Okunma

Instagram, Twitter gibi birçok sosyal medya uygulaması başlatılan akımlar ile gündeme gelmekte. Corona virüsü nedeniyle izole olarak geçirilen günlerde uygulanan akımlarda evde yapılabilecek akımlara dönüştü. Bugünkü yazımızda sizler için Getty Museum akımını ele aldık.

 

Sosyal medya hesapları bazılarımızın gündemden haberdar olmak için uğradığımız bir yer olurken bazıları içinde eğlence amaçlı kullanılan bir yer oluyor. Yapılan akımlar sosyal medya uygulamalarının vazgeçilmez bir adımı haline gelmeye başladı. Virüs nedeniyle evlerde geçirdiğimiz dönemde başlatılan akımlarda ev ortamına uygun  şekilde uyarlanmaya başlandı. Buna en büyük örnek olabilecek akımlardan biriside moda influencerları tarafından başlatılan Pillow akımı oldu. Kısa süre içerisinde birçok sosyal medya kullanıcısı ve influencerlar bu akıma katıldı.

https://twitter.com/kadrajmagazin/status/1247881588316274688?s=20

Uzun süre tüm influencer ve sanatçılar tarafından uygulanan bu akım çok konuşulmuş, uzun süre gündemde kalmıştı. Yeni başlayan Getty Museum akımı ise sadece eğlence değil tarih ve sanattan izler bırakıyor. Diğer akımları geride bıraktıracak bu akım ile sosyal medya influencerları ve kullanıcıları eskiden çizilmiş ünlü resimleri taklit ediyor. Eğlendirirken aynı zamanda Salvador Dali, Frida Kahlo gibi ünlü ressamların çizdikleri resimleri görme fırsatı yakalıyor.

Daha çok yurt dışında görülen  Getty Museum akımı sosyal medya kullanıcıları tarafından olumlu yorumlar aldı. Bu akımın herhangi bir yaş kısıtlaması olmaması genç ve yaşlı demeden herkesin katılabileceği bir akım olması ve Eğlence ve sanatın bir araya gelmesi  Getty Museum akımını öne çıkmasında en büyük nedenler oldu. Kısa süre içerisinde ülkemizde de popüler hale gelmesi beklenen Getty Museum akımı diğer eğlendirici ve bigilendirici akımlarında öncüsü olma yolunda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz