Bütçe dostu Xiaomi Smartmi KN95 Maskesi satışta

0
947 Okunma
Xiaomi Smartmi KN95 Maskesi

Corona virüsü salgını sonrası birçok maske üretilmeye başlandı. Bu maskeler arasında en çok adını duyduğumuz markalardan olan Xiaomi Smartmi KN95 maskesi satışta. Bir süredir Çin içinde satışta olan maskenin küresel olarak da satışa çıkarıldığı aktarılıyor. Hem de bütçe dostu bir fiyat etiketiyle: 6.88 dolar. Fiyatına göre özellikleriyle dikkat çeken maskenin özellikleri tekrar tekrar kullanmayı sağlıyor.

Xiaomi Smartmi KN95 Maskesi

Xiaomi Smartmi KN95 maskesi özellikleri

Akıllandırdığı ürünler ile adından sıkça söz ettiren Xiaomi, salgın döneminde akıllı maskeleriyle dikkat çekiyor. Üst düzey akıllandırılmış maskeleri de bulunan markanın Smartmi KN95 Maskesi daha az özelliğe sahip olmasına rağmen yine de oldukça başarılı.

Xiaomi’nin maskesi, profesyonel 5 katmanlı koruyucu bir malzemeden üretildiği söyleniyor. Bunun yanında üretilen malzeme sebebiyle çevre dostu bir maske olarak adlandırılıyor. Etkili ve koruyucu olduğu aktarılan maskenin PM2.5’ten daha küçük toz partikül boyutunu ve dışarıdaki virüsü engelleyebildiği belirtiliyor.

Tasarımcıdan güneş gözlüğü görünümünde yüz siperliği

Havalandırma bölmesinin açılır kapanır yapıda olmasıyla ile birlikte rahatça ayarlanabilir. Sıradan cerrahi maskelere göre daha iyi bir görünüme sahip olan maske şık da duruyor. Maske nano fiber filtreleme teknolojisi ile donatılmış bu sebeple hava filtresi görünüşe göre yüzde 96’ya kadar PM 2.5 filtrasyon verimliliği sağlıyor.

Ürünün en büyük avantajı ise fiyatı. Ürünün fiyat etiketinde 6.88 dolarlık bir rakam bulunuyor.

Bu da oldu: Dünyanın ilk kahve maskesi!

”Benim maskem tasarım olmalı” diyenler için: AusAir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz