Spor sonrası ağrıları dindiren teknoloji

1
294 Okunma
Masaj tabancası

Bazen ara verdiğiniz spor rutinine geri dönmek eklem ve kas ağrılarına neden olabilir. Bu noktada ise Masaj tabancası imdada koşuyor. Yoğun ve hızlı hayatımızın içinde spor yapmaya pek vakit bulamıyoruz. Ancak bulduğumuzda da birçoğumuz ipin ucunu kaçırıp, sporu abartabiliyor. Bu gibi durumların sonucunda ise ertesi gün kas ve eklem ağrılarıyla baş başa kalabiliyoruz. Ağrıların geçmesi için ya dinleniyoruz, ya da ağrı kesicilerle günü bitirmeye çalışıyoruz, fakat bunun için de masaj tabancası isimli bir teknoloji olduğunu söylesek nasıl olurdu?

Apple Watch Nike Series 5 kutusundan çıkıyor

Masaj tabancası spor sonrası ağrıları dindiriyor

Artık hayatımızda büyük küçük birçok üründe ya da alanda teknoloji karşımıza çıkıyor. Kas ve eklem ağrılarını dindirmek için de teknolojiye başvuran uzmanlar, spor sonrası çekilen ağrıları azaltan masaj aletleri geliştiriyor. Masaj tabancası olarak adlandırılan bu teknolojinin kullanılması oldukça basit duruyor. Miuco X3 masaj tabancası ağrılarınızı hedefe alarak onların hafiflemesini sağlıyor.

Masaj yaptırma gibi bir zamanınız yoksa bu tarz masaj tabancaları gerçekten de kurtarıcı hale gelebilir. Amazon’da satışı olan ve farklı güç hız ayarları bulunan cihazın, 129.99 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor. 20 farklı ayarlanabilir modu bulunan cihazın, uzun bir pil ömrüne sahip olduğunu da belirtelim.

1 Yorum

  1. Bu Şarjlı Masaj Tabancasından şu anda türkiyede http://www.pluspor.com adresinde var. Bir sürü çeşit var Acaba alan kullanan deneyen varmı? Satın almayı düşünüyorum hangi modeli tavsiye edersiniz? bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim teşekkür ederim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz