Spor yapmaya üşenenler için zayıflatan kıyafet tanıtıldı

0
507 Okunma

XenomaHepimiz daha fit bir görünüme sahip olmak isteriz. Fakat spor yapmak, salonlara gitmek veya bunları alışkanlık haline getirebilmek zordur. Xenoma, e-skin EMStyle kıyafeti ile tam da bu konuya bir çözüm getirmiş. Teknoloji yüklü kıyafeti giyerek evde zayıflamak artık daha kolay olacak

Xenoma e-skin EMStyle nedir? Spor yapmadan zayıflamak mümkün mü?

Xenoma e-skin EMStyl

CES 2021 bu sene oldukça interaktif ürünler ile gündeme geldi. Xenoma e-skin EMStyle bu ürünler içerisinde en dikkat çekenlerden biri oldu. Giyilebilir teknolojiler ile spor aletleri arasında kalan bu ürün, 24 elektrota sahip bir spor kıyafeti.

Kıyafeti giydikten sonra sadece 20 dakika kardiyo yaparak günlük spor ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. Üstelik üzerinize her hangi bir kablo veya ağırlık bağlamanıza gerek yok. Kıyafette kullanılan teknolojiler sayesinde ağır sporlar yaparken kaslarımızda ki hareketliliği ve kasılmayı maksimum seviyeye çıkarabiliyor. Şık tasarıma sahip kıyafetin ana kaslara denk gelecek kısımlarında gizlenmiş 24 adet elekrot bulunuyor. Çıkarılabilir HUB ile enerji sağlayabilen kıyafeti, makinede de yıkayabiliyorsunuz.

Yürüyüş bandı almak isteyenlere 5 öneri

Mobil cihazlarınızdan kişisel verilerinizi kontrol edebileceğiniz, aylık ve günlük performanslarınızı değerlendirebileceğiniz e-skin EMStyle hakkındaki detaylar henüz kesinleşmedi. Teknoloji ile hayatımızın kolaylaştığı bu dönemde cazip görünen bu kıyafetin güvenlik açısında da henüz bir sertifikası bulunmuyor. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz