İlgi çeken 5 giyilebilir teknoloji ürünü

0
619 Okunma

Giyilebilir teknoloji gün geçtikçe yaşamımızdaki etkisini artırıyor. Tshirtlerden montlara, yüzüklerden gözlüklere kadar hem giyim hem de aksesuar grubu ürünler hem modayı hem de teknolojik gelişmeleri izleyebileceğimiz bir noktaya ulaştı. Bu yazımızda piyasada kolay kolay göremeyeceğiniz 5 ilginç giyilebilir teknoloji ürününü sizin için derledik.

Posture Reminder T-Shirt

Posture Reminder T-Shirt, Türkçe çevirisi “Duruş Hatırlatıcı T-Shirt” giyilebilir teknoloji kategorisinin en faydalı ürünlerinden biri.  T-Shirt, vücut postürünüzü kontrol altında tutarak gün içinde duruşunuzu bozduğunuzda uyarıcı görevi üstleniyor.

Under Armour HOVR Sonic Connected koşu ayakkabısı

Under Armour, teknoloji tutkunlarına hitap eden bir ayakkabı üretti. Under Armour HOVR Sonic, RecordSensor teknolojisi sayesinde koşu ya da yürüyüş istatistiklerinizi iOS ya da Android cihazlarınıza aktarabiliyor. Nefes alan kumaş dokusu sayesinde bu ayakkabılar sadece teknolojik olmakla kalmıyor aynı zamanda büyük rahatlık imkanları sunuyor.

Motiv Smart Ring yüzük

Motiv Smart Ring yüzük ile kalp ritminizi ölçebilir, adımlarınızı sayabilir ve uyku kalitenizi görebilirsiniz. Yüzüğün tasarımı da gayet şık. Kısaca basit ama kaliteli bir sağlık ve aktivite takip cihazı diyebiliriz.

Yürüyüş bandı almak isteyenlere 5 öneri

La Roche-Posay My Skin Track UV sensörü

L’Oréal, cildinize ve gözlerinize ciddi şekilde zarar verebilecek ve potansiyel olarak cilt kanserine neden olabilecek ultraviyole ışınlarına maruz kalmanızı ölçen, giyilebilir bir cihaz üretti. Sensör, elbiselerinize veya çantanıza tutturulacak şekilde tasarlanmış.

Philips SmartSleep derin uyku başlığı

Philips SmartSleep, uyku sorunları yaşayanlara ya da daha rahat uyumak isteyenlere yönelik bir üründür. Günde 7 saatten az uyuyanlar için tasarlanmış bu cihaz, 30 farklı yapışkan sensörüyle gece uykularında kaliteyi arttırmayı hedefliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz