Yürüyüş bandı almak isteyenlere 5 öneri

0
919 Okunma
yürüyüş bandı

Tüm hayatımızı etkileyen pandemi spor salonlarıyla da aramıza girdi. Sokağa çıkma kısıtlamaları, spor merkezlerindeki kişi sayısı kısıtlamaları sebebiyle bir çoğumuz artık evde spor yapmaya yöneldi. Hal böyle olunca Spor malzemelerine olan ilgi de arttı. Biz de bugün sizler için 5 adet yürüyüş bandını karşılaştırdık. Bu dönemde aldığınız kilolardan kurtulmak ve formda kalmak için siz de bir yürüyüş bandı almayı düşünüyorsanız önerilerimize kulak verebilirsiniz.

Hangi yürüyüş bandı sizin için uygun?

Sizler için listelediğimiz ürünler içerisinde; WalkingPad A1 Pro, Walkingpad R1 Pro, Runtech Mini Run Koşu Bandı, Hattrick Expert Pro Koşu Bandı, Runpad Katlanabilir Koşu Bandı bulunuyor. Ürünleri daha rahat karşılaştırabilmek adına sizlere benzer özelliklerinden bahsedeceğiz. Ürünlerin tamamı ev ortamında kullanılacak şekilde üretildiği için komşularınıza veya çevrenize siz spor yaparken gürültünün minimum düzeyde gitmesiniz sağlayacak taban teknolojilerine sahip. Ayrıca tüm ürünlerde bluetooth özelliği bulunuyor. 

WalkingPad A1 Pro

WalkingPad A1 Pro

Led ekrana sahip ürün size sadece yürüyüş imkanı tanıyor. Ortalama hız aralığı 0.5 – 6 km/s arasında olan ürün 27 kilogram ağırlığında. Bandın boyutları 41 cm*120 cm. Aynı zamanda cihazda nabız ölçme sistemi de bulunmuyor. 105 kilograma kadar ağırlık kaldırabilen ürünün tutma kolu opsiyonel olarak satın alınabiliyor.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

WalkingPad R1 Pro

WalkingPad R1 Pro

Led ekrana sahip ürün ile hem koşu hem de yürüyüş yapabiliyorsunuz. Ortalama hız 0.5 – 10 km/s arasında olan yürüyüş bandının boyutları ise 44cm*120cm. Bandın ağırlığı ise 33 kilogram. Nabız ölçme sistemi bulunmayan cihaz ortalama 110 kilogram ağırlık kaldırabiliyor. ayrıca Bandın dahili tutma aparatı da bulunuyor.

Runtech Mini Run Koşu Bandı

Runtech Mini Run Koşu Bandı

Diğer bantlar gibi led ekrana sahip ürün koşu ve yürüyüş için kullanılabiliyor. Spor için kullanabileceğiniz hız aralığı 0 – 12 km/s. Nabız ölçme sistemi bu cihazda da yer almıyor. 34 kilogram ağırlığa sahip ürünün boyutları ise 42cm*115cm. Dahili tutuma aparatı bulunan yürüyüş bandı 100 kilogram ağırlık kapasitesine sahip.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Hattrick Expert Pro Koşu Bandı

Hattrick Expert Pro Koşu Bandı

Led ekrana sahip bant yürüyüş ve koşu için uygun. Ortalama 0 – 15 km/s hızda spor yapabileceğiniz üründe nabız ölçme sistemi bulunmuyor. 34 kilogram ağırlığa sahip ürünün boyutları ise 42cm*115cm. Dahili tutma aparatına sahip bandın 100 kilogram ağırlık kapasitesi var.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Runpad Katlanabilir Koşu Bandı

Runpad Katlanabilir Koşu Bandı

Led ekrana sahip ürünün elden nabız ölçebilme sistemi var. Koşu ve yürüyüş için imkan veren bandın hız aralığı 0 – 14 km/s. kilogram olarak diğer ürünlerden biraz daha ağır. Toplamda 43 kilogram olan bandın 43cm*125cm boyut genişliği var. Dahili tutma aparatı bulunan bu ürün 100 kilograma kadar ağırlık kaldırabiliyor.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz