Spotify bağış toplama özelliği kazanıyor

0
316 Okunma
Spotify bağış toplama özelliği kazanıyor-02

Spotify, hayranların doğrudan müzisyenlere ödeme yapmalarını sağlayan yeni bir özellik ekliyor. Spotify, sanatçıların “ipuçları” almasına veya hayır kurumuna bağışta bulunmasına olanak tanıyan yeni bir özellik sundu. Zaten bir süredir bunu konu hakkında fikirler ortaya atan Spotify nihayet salgın döneminde söz konusu özelliğini devreye soktu. Bu sayede artık insanlar müzisyenlere yardım yapabilecek.

Spotify bağış toplama özelliği kazanıyor

Spotify bağış toplama özelliği kazanıyor

Milyonlarca abone ile en çok tercih edilen müzik ve podcast servisleri arasında yerini alan Spotify yeni bağış toplama özelliğini kullanıma sundu. Popüler platform geçen ay Corona virüsü sebebiyle yardım çabalarının bir parçası olarak yakında kendi platformunda sanatçılar için yeni bir bağış özelliği ekleyeceğini söylemişti.

Dediğini hayata geçiren Spotify bağış toplama özelliği ile müzisyenlerin yardım toplamasına olanak sağlayacak. Spotify, kendi ödeme yöntemi uygulaması GoFundMe ve PayPal.me dahil olmak üzere bağış sürecini kolaylaştırmak için küçük bir grup bağış toplama ortağıyla birlikte çalışıyor.

ABD ve İngiltere’deki sanatçılar için geçerli olan bağış toplama özelliği ilerleyen günlerde genişleyebilir. Bunun yanında bağış yapmak içinse Cash App kullanmanız gerekli.

Marshmello, 33 milyon aylık dinleyicisini söz konusu yardım fonuna bağış yapmaya davet etti. Söz konusu özellik sayesinde milyonlarca dolar bağış toplanması ön görülüyor.

Spotify’da en çok dinlenen kadın sanatçılar listelendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz