Düşük fiyata akıllı bileklik geliyor: Xiaomi Mi Band 4C

0
373 Okunma
Xiaomi Mi Band 4C

Xiaomi’nin akıllı bileklik serisi kesinlikle uygun fiyatlı giyilebilir ürünlerin başında geliyor. Akıllı bileklik pazarında liderliğini hissettiğimiz Çin merkezli Xiaomi’nin çok sevilen akıllı bilekliklik alt markası Redmi’den Mi Band 4’üne daha da uygun fiyatlı bir alternatif geliyor: Xiaomi Mi Band 4C.

Xiaomi Mi Band 4C fiyatı ve bilinen her şey

Akıllı giyilebilir ürünleri satın almak şu an için oldukça yüksek meblağların ödenmesi gerekiyor. Bu sebeple hem uygun fiyatlı hem de akıllı ürün kullanmak isteyenler için en güzel alternatif şüphesiz akıllı bileklikler oluyor. Xiaomi’nin alt markası olarak konumlandırılan Redmi Band ise akıllı bileklik sektöründe sevilen simalar arasında yer alıyor.

Oldukça şık bir tasarımın benimsendiği Mi Band 4C‘nin 1.08 inç renkli bir ekran ile karşımıza çıkacağı söyleniyor. Bununla birlikte 14 gün gibi bir pil ömrünü sahip olduğu aktarılan bilekliğin, kolayca şarj edilebildiği ise aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Ürünün optik nabız kontrolünün dışında uyku takibi ve kalp atış hızı izleme gibi özellikleri bulunuyor.  Bütçe dostu olması beklenen akıllı bilekliğin fiyatı ise tahmini 25 dolar olacak gibi duruyor.

Vatikan yeni giyilebilir ürününü tanıttı: Akıllı bileklik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz