Spotify dinleme geçmişinizi nasıl görüntüleyebilir ve temizleyebilirsiniz?

0
209 Okunma

Spotify’da dinleme alışkanlıklarınızı değiştirmek veya daha önce hangi parçaları dinlediğinizi görmek istiyorsanız bu içeriğimize göz atabilirsiniz.

Spotify mobil uygulamasında dinleme geçmişinizi nasıl bulursunuz?

Birçok kişi Spotify‘ı masaüstünün yanı sıra cep telefonlarında kullanmayı tercih ediyor. Sizin için durum buysa, uygulamadan dinleme geçmişinize bu şekilde erişebilirsiniz.

  • Adım 1 : Android veya iPhone’da Spotify uygulamasını açın.
  • Adım 2 : Ekranın sağ üst köşesindeki (Bildirimler ve Ayarlar arasında) Saat simgesine dokunun.
  • Adım 3 : Spotify’da şimdiye kadar çaldığınız tüm şarkıların bir görünümüne sahip olmalısınız. Eski şarkılara göz atmak için aşağı kaydırın.
  • Adım 4 : Çalınan her şarkının yanında üç nokta olduğunu fark edeceksiniz. Bir seçenekler menüsüne erişmek için bu üç noktaya dokunun.
  • Adım 5 : Şarkıyı Beğenmeyi, Çalma Listesine Eklemeyi ve hatta geçmiş bölümünden şarkıyı başkalarıyla paylaşmayı seçebilirsiniz.
  • Alternatif olarak, ‘Son çalınan’ adlı bir bölüm bulana kadar ana uygulama ekranından aşağı kaydırabilirsiniz. Burada, çaldığınız en son albümlerin, sanatçıların veya çalma listesinin bir görünümünü elde edebilirsiniz.
  • Adım 6 : Dinleme geçmişinize erişmenin başka bir yolu da alttaki ‘Kütüphaneniz’ düğmesine dokunmaktır.
  • Adım 7 : Bir ‘Son oynatılan’ penceresi açacaktır. Kitaplığınızdaki en son çalınan şarkıları kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, telefonunuza indirebileceğiniz şarkılar.

spotify-dinleme-gecmisinizi-nasil-goruntuleyebilir-ve-temizleyebilirsiniz-1

Spotify dinleme geçmişimi nasıl silebilirim?

Maalesef yapamazsınız. Spotify, ilginizi çekebilecek yeni müzik önermek, zevklerinize göre yeni çalma listeleri oluşturmak ve başka önerilerde bulunmak için dinleme geçmişinize güvenir. Müzikal kişiliğinizi oluşturarak sıfırdan başlamak istiyorsanız, yeni bir Spotify hesabı oluşturmanız gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz